Siema. Kupujac dzisiaj Coda Ghosts, instalujac, wyskoczyl mi taki oto komunikat, ze nie mozna uruchomic gry, poniewaz wystapil nie wiadomo jaki błąd. Wchodzac w link w tym komunikacie otrzymalem strone steam'a gdzie mam postepowac zgodnie z zaleceniami(usuniecie folderu appcache), aby mi dzialalo, ale gdy to zrobilem nadal mi gra nie dzialala. Co mam zrobic, aby moc sobie zagrac ? Prosze o pomoc :)
tak, probowalem nic mi to nie dalo...
to znaczy, bo nie bardzo rozumiem ?
Nie wiem czy mam ale sprawdzcie sobie..
a co moge zrobic, zebym mogl zagrac ? Bo najlepsze jest to, ze gra typu COD MW3 mi sie odpala normalnie i moge sobie w nia grac, a ta gra nie..:C
W oficjalnych wymaganiach wyraźnie jest podane, że gra wymaga 64-bitowego systemu. Jeśli chcesz pograć, wyposaż się w system 64-bitowy.
Czyli, co musze zakupic system 64- bitowy ? :( Czy moze da sie jakos to zrobic, bez zakupienia...?
Mozna obejsc wymaganie 6 gb ramu, systemu 64 nie.
Sama gra ma duzo wieksze wymagania niz BO2, a ze teraz przy nowych konsolach wymagania ostro pojda w gore, warto je sprawdzac przed zakupem.
O zakupie nowego systemu moge pomazyc, gdyz nie mam teraz srodkow na to, czyli pozostaje mi sprzedac gre ?
A mam inne pytanie ! Czy da sie zrobic tak, ze jesli kod z gry przypiaslem na jakies konto, to czy moge zmienic tak, aby ten kod co jest wykorzystany byl na innym koncie, tak jakby taka teleportacja z jednego na drugie konto ?
Niestety nie da rady. Raz aktywowane na zawsze przypisuje się do danego konta.
Kur*a nic dostalem nauczke ze za nim kupi sie gre trzeba sprawdzic wymagania.. Dzieki wielkie za porady
O swoim sprzecie wiedzialem, tylko nie wiedzialem, ze nagle COD bedzie na 64 bitowym systemie operacyjnym i to byl blad...a azwsze jak kupuje jakas gre to mi dziala, tym bardziej ze ostatnio sobie ukepszylem kompa..