Widziałem że na głównej jest o tej grze. Mimo że raczej takich nie lubie to ta mi się nawet podoba http://youtu.be/iElXG3LAc9M
Niech już nastąpi ten koniec świat bo dla niektórych i tak nie ma przyszłości.
To skoro przy Castlevanii nie wyrabiasz to może chociaż The Legend of Zelda 1? A jak klawisze ci nie pasują to możesz zawsze w ustawieniach emulatora zmienic rozłożenie, albo kupic pada i zrobic to co wcześniej.
znaczy że w zelde mam grać? jak?
Wypierd@l@j. I tak nie osiagniesz popularnosci klocucha robaku cebulaku jeden.
Po pierwsze to grzeczniej prosze. Zastanów się co mówisz bo ublirzeasz.
Kuhhwa wynos sie i nauczyc krytycznie podchodzic do siebie i tego co wypluwasz do internetu zamiast bezmyslnie wrzucac i naraz przypadkowych ludzi zeby natkneli sie na to.
Skont wiesz że nie podchodzę krytycznie do siebie?
Słów po prostu nie mam. Powtorze jak przy innych twoich "wontkach" , nie wchodzic w linki, nie komentowac, nie hejtowac zeby mu wejsc nie nabijac na youtube.
A jak już wchodzicie i komętujecie to bez wyzywania, bo ja nikogo nie wyzywam i oczekuje że mnie też nie będą wyzywać. A jak już krytyka to na poziomie, a nie wulgarne słowa. Jeszcze bym rozumiał wasze fochy jakbym kogoś obrażał albo nawoływał do czegoś złego. Ale ja nic złego nie robie a wy mnie gnoicie. Jak widzicie mój temat, bo przecież widać kto go założył jak się na jakiś temat wchodzi, to jak wam nie pasuje coś, to faktycznie lepiej ominoć i nie komętować. Bo jak komentujecie to mój temat wtedy jest na górze listy tematów, a jak tego nie chcecie to nie komentujcie bo sobie zaprzeczacie.
Serio jak juz lepiej wejdzcie na kanał klocucha jak lubujecie sie w czyms takim. Tutaj ktos sie niby spina, robi te podpuchy ale wybic sie nie moze i nie pomagajcie w tym. Jeden klocuch wystarczy spokojnie.
Ja już na ten temat się wypowiedziałem, te porównywania całe. Już skończyłeś?
Ty sie weź najpierw za poprawe literówek i błędów ortogaficznych a nie pyta czy skonczyłem. Czy moze lepiej nie, to twoj element podpuchy jak domniemana naiwnosc klocucha.
Dyskutujesz dalej a krytukujesz to po co dyskutujesz ja jak mam coś do kogoś to nie dyskutuje. Dziwne
No w końcu dał spokój.
Z tego co zrozumiałem to bierzesz czyjś Let's play, a potem go komentujesz? Lol
"Jeszcze bardziej nie rozumiem japońskiego niż angielskiego"
No jakoś w to wątpię :D
nie to nie były kuropatwy, nawet odrobinę nie podobne
(kuropatwy latają tylko "zrywami" - nie są w stanie się unosić)
btw1 jakbym miał taki głos to bym się zamurował od środka w piwnicy
btw2 jednak wolę Klocucha -przy Strandet 2 prawie spadłem z krzesła ze śmiechu :D
To fajnie że jesteś fanem tego czy tamtego tylko co to ma wspólnego ze mną?