Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Napady w GTA V poproszę o kilka odpowiedzi

24.01.2016 15:59
1
Jikan
120
Generał

Napady w GTA V poproszę o kilka odpowiedzi

Witam!
Zastanawiam się nad zainwestowaniem w GTA V i mam następujące pytanie. Na youtube i innych stronach są opisane napady na banki, jubilerów i tym podobne. I tu moje pytanie, czy jest ich dużo? Czy są zaprogramowane tylko fabularnie, raz je zrobimy i koniec? Więcej nie możemy? Kolejna sprawa jak dużo ich jest, jak duża jest dowolność? Czy można tak jak to miało miejsce w San Andreas (jeżeli dobrze pamiętam), że mogliśmy napadać na praktycznie wszystko, sklepy odzieżowe, z bronią, mcdonaldy i tym podobne. Z góry dziękuję za odpowiedzi ;).

24.01.2016 16:06
2
odpowiedz
demon92
197
Senator

Napadów jest raptem kilka, wszystkie są misjami fabularnymi, każdy napad ma 2 wariacje do wyboru, nie pamiętam czy można powtarzać. W każdym napadzie możesz wybrać ludzi, lepsi=drożsi=mniejsza szansa, że coś spieprzą. Co do przypadkowych napadów to można od czasu do czasu wpaść na jakąś stację benzynową i obrobić, ale to chyba tylko tyle, z tego co pamiętam.

24.01.2016 16:12
3
odpowiedz
Jikan
120
Generał

Ale ty nie mówisz o single przypadkiem? Bo mówisz o ekipie , a na filmikach widziałem, że ekipa to inni ludzie...

24.01.2016 17:20
cswthomas93pl
4
odpowiedz
cswthomas93pl
147
Legend

A Ty mówisz o GTA Online, czy o fabule?
W fabule był jubiler, w Online masz kilka napadów. Dokładnie pięć. Możesz dobierać randomowych graczy, ale nie polecam. Graj ze znajomymi, przynajmniej nie pozbędziesz się wszystkich włosów z głowy z nerwów ;)
Napady możesz powtarzać ile razy tylko chcesz.
Prócz napadów możesz wpadać do poszczególnych sklepów i rabować kasy.

Forum: Napady w GTA V poproszę o kilka odpowiedzi