Witam, ostatnio kupiłem ww. konsolkę wraz z Killzone'm. Wiem że nie wyszło dużo ciekawych gierek na konsolkę ale jest pewnie kilka takich w które koniecznie trzeba zagrać, więc mam pytanie jakie to są waszym zdaniem? Stawiam że na pewno jest to LBP i Uncharted. Co jeszcze polecicie?
Na PS Vita jest wiele ciekawych pozycji. Ogarnij obowiązkowo m.in. Gravity Rush, Resistance: Burning Skies, Jak and Daxter HD Collection, Sly Cooper: Złodzieje w Czasie + The Sly Collection, Little Deviants, Asphalt Injection, Freedom Wars, Soul Sacrifice Delta, God of War Collection, Switch Galaxy Ultra, WipEout 2048, Natural Doctrine, Monster Hunter: Frontier G, Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends, MXGP, Deception IV: Blood Ties, Samurai Warriors 4, Ridge Racer.
Myślę, że tytułów ci już starczy na kilka miesięcy. :)
Ja polecam przede wszystkim Uncharted, LBP, Muramasa, Persona 4 Golden. Poza tym mi się dobrze gra na PSVita w gry 2D. Mam PS4 i PS3, ale takie jak Rayman, Fez, Guacamelee przechodzę na Vicie. Do tego jest parę fajnych gier z PSP jak LocoRoco 2 czy Half Minute Hero.
Dzięki za odpowiedzi, Uncharted właśnie kupiłem a resztę powoli posprawdzam co mnie zainteresuje :)