Szybka odpowiedź - jakie jest waszym zdaniem najlepsze darmowe MMO, pomijając league of legends, w które gram.
Z góry dzięki za odpowiedź, po prostu nudzi mi się już w domu :)
Mjetin 2
World of Tanks
[5]
mówi sie mieciu ;p.
Wg mnie najlepsza jest LOTRO! Troche na nią trzeba sprzętu mocnego ale jest miiodzio ;p
Runes of Magic. Są mikropłatności ale bez nich też dasz sobie radę. SPędziłem w tej grze wiele godzin, fajny klimat ma...Polecam ;)
A ten runes of magic jest w miare zroznicowany, czy generalnie grind grind grind grind 100% solo? i czy jest duzo roznych przedmiotow?
Przedmiotów - jak to w MMO - jest tysiące a nawet setki tysięcy + te stworzone a raczej ulepszone przez graczy...No i gierka nie opiera się na grindzie bo i tak wiekszość expa dostajesz za questy, tak od 10 levela nie opłaca się grindować stworków bo nic ci to nie da. Są fajne instancje, jak masz zgraną grupę ludzi - gildie to możesz się fajnie bawić...No i cheaterów jest malutko, ja nie spotkałem żadnego a sporo grałem swego czasu.
A co do zróżnicowania - wiadomo, że questy nie sa jakieś mega fabularne, to nie gra rpg. Większość to zabij 15 dzików, przynieś 20 skrzydeł waszek, ubij konkretnego mini bossa, ukradnij przedmiot, zbierz 10 grzybków. Tak jak w większości MMO...