Dobra myszka na początek
Do 200zł
LOL.
To już chyba dla średnio zaawansowanego gracza.
1. Bo w poprzednim, mimo podbijania, nikt nie odpisywał
2. Chodzi mi o myszkę z wielofunkcyjnymi przyciskami pod kciukiem. Piszesz tak by być chamskim, czy jesteś po prostu głupi ?
Logitech G500.
1. Bo w poprzednim, mimo podbijania, nikt nie odpisywał
Na upartego tutaj też mógł Ci nikt nie odpisać.
Chodzi mi o myszkę z wielofunkcyjnymi przyciskami pod kciukiem.
To dobrze, że raczyłeś sprecyzować. Wpadłeś może na to, że nikt nie odpowiada na upy, bo nie wie czego oczekujesz? Resztę twojego postu pominę.
Masz racje Myszka nie da ci skilla ale pomaga jak masz skilla albo jak grasz z równym
ja z własnego doświadczenia wiem że za 150 zł można kupić porządną myszkę tych co mają po 8k dpi nie ma sensu
polecam razer deadrader albo abyssus albo stteseries kinzu
Na pewno nie polecam firmy Tt E sport po roku przestała działać i nie tylko ja miałem podobnie
o.k nie doczytałem z przyciskami pod kcikiem to razer hex albo naga
Ale mimo wszystko w wątku pod tytułem ,,Myszka do gier'' szybciej znajdę odpowiedź niż w takim pod tytułem ,,Akcesoria komputerowe 2 pytania''
@Lopot
https://www.gry-online.pl/forum/na-razie-bylo-milo/zac758ba?N=1
Chyba ja też niedługo się stąd wyniosę bo widzę że zaczyna się natym forum robić coraz większa chamówa
Mówisz o tym?
Piszesz tak by być chamskim, czy jesteś po prostu głupi ?
Róbta co chceta.
@Lopot
Nie, mówię o tym
Myszka nie da ci nagle skilla
Chodzi mi o to że niektórzy na tym forum, zamiast od razu pomagać, łapią za słówka, są złośliwi. Bo jeśli ktoś pisze ,,myszka do gry'' i jeszcze w drugim poście dodaje że pierwszy raz ma z takimi do czynienia to rzeczywiście trudno się domyślić o co chodzi
z tych 2 to genius
chociaż ja do 200 zł kupił bym Steelseries Rival porządna sprawdzona myszka a z tym geniusem nie dał bym sobie ręki uciąć czy się nie zepsuje po roku
[16] Ten, ktory Ci lepiej w rece lezy.
I to jak najbardziej powazna odpowiedz. Przejedz sie do jakiegos saturna, poprzymierzaj, zobacz co Ci lepiej lezy.
[16] Logitech g500, chociazby dla kolka ktore dziala w dwoch trybach (skokowym i "luznym"). Doskonale do netu i przegladania dokumentow.
Tez używam G500 i uważam że Logitech deklasuje 90% dostępnych na rynku myszek jakością wykonania i trwałością
panda_94 --> Genius to jest praktycznie Logitech pod inną marką i w nizszej cenie. W kilku modelach mają nawet takie same sensory. Miałem kilka myszek tej firmy, to sa nawet lepsze od Logitecha, bo lakier obudowy się nie ściera, a pod względem technicznym w niczym mu nie ustępują. Genius ergo 555 znajomy uzywa już chyba od 4 lat i nie ma z nią żadnego problemu.