Planuję zakup myszy komputerowej, ponieważ aktualna ma już swoje lata i nie spełnia moich oczekiwań. Planuję zakupić sprzęt najwyższej klasy, który będzie mi służył wiele lat. Ma być to mysz do gry, ale inne czynności też powinno się na niej wykonywać komfortowo. Nie interesują mnie myszy skierowane dla graczy MMO, wygląd też nie jest bardzo ważny. Najczęściej gram w gry akcji (FPS i TPS i inne) oraz RPG, rzadziej w inne gatunki. Nie określam budżetu, ale myślę że nikt nie wyskoczy z myszką za 500 zł. Co myślicie o tym modelu? http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/SteelSeries_XAI-3330/strona/11541.html
Fajnie byłoby gdybyście podali zarówno myszkę przewodową, jak i bezprzewodową.
Edit. Jestem praworęczny.
Ja posiadam G5 i sobie chwalę, choć myszka ma już parę lat i czasem potrafi zgubić sygnał (kabel bezustannie przycinany zasuwaną półką na klawiaturę). Płynna zmiana czułości w czasie gry, duża liczba przycisków (dwa na lewym boku) wygoda (jest duża, więc leży na niej cała ręka) i dokładność ("celownik" laserowy) to jej atuty. ;) Myślę, że spokojnie mogę ją polecić, tak jak i ewolucyjny model G500.
Ten Logitech Gaming Mouse G500 wydaje się interesujący. Cena też - 170 zł.