Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Mundur Shadow Company (Kompanii Cieni) w prawdziwym świecie

04.06.2011 17:03
1
zanonimizowany620693
31
Pretorianin
Image

Mundur Shadow Company (Kompanii Cieni) w prawdziwym świecie

Witam. Mam pewną prośbę: czy ktoś na forum, kto zna się na teraźniejszym umundurowaniu wojskowym mógłby powiedzieć mi, jakie elementy munduru posiada wspomniana wcześniej przeze mnie Shadow Company (lub po polsku Kompania Cieni) z gry Call of Duty: Modern Warfare 2? Zaznaczam, że mundury z gry są oparte na prawdziwych (sprawdziłem to), więc wyglądają tak samo w grze jak i w rzeczywistości. Chciałbym kiedyś kupić sobie taki mundur, ale niestety nie znam się na teraźniejszych mundurach. Prosiłbym także w miarę możliwości o podanie linków do sklepów, w których można takie części munduru otrzymać. Prosiłbym też, żeby mundury tutaj podane były jak najbardziej zbliżone do tych z gry. Za każdą okazaną pomoc z góry dziękuję.

P.S. Tak żeby uściślić chodzi mi konkretnie o mundur zwykłego wojaka (takiego normalnego strzelca) z wspomnianej jednostki wraz ze wszystkimi jego elementami (np. hełm, buty itp.)

P.P.S. Obok wklejam przykładowy obrazek. A na tej stronie (Call of Duty Wiki) można znaleźć trochę więcej przydatnych obrazków z ową jednostką (polecałbym obejrzenie ich ze względów logicznych - aby zobaczyć mundur tej jednostki i móc go nazwać). Oto link:
http://callofduty.wikia.com/wiki/Shadow_Company

18.09.2011 17:30
fubu35
2
odpowiedz
fubu35
42
Konsul

A co to za jednostka w armii usa?nie chodzi mi o grę.

18.09.2011 22:25
preDratronIX
3
odpowiedz
preDratronIX
88
Generau

jednostka w armii usa to chyba Blackwater.

Są to najemnicy, głównie ochroniarze ale i oddziały w afganistanie.

18.09.2011 22:42
4
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend
Forum: Mundur Shadow Company (Kompanii Cieni) w prawdziwym świecie