Cześć! Wiem, że wszyscy zagrywają się teraz w MHR, ale pytanko dotyczy starszej odsłony, która wciągnęła mnie na dobre. Gram na klawiaturze. Sprawa wygląda tak, że nie rozumiem co źle robię w przypadku combosów z użyciem klawisza "C" (domyślne ustawienia). Biorę sobie jakąkolwiek broń, której niektóre kombinacje wymagają wciśnięcia klawisza "C" + czegoś jeszcze i... nic nie wychodzi. Klawisz "C" odpowiedzialny jest za przechodzenie w tryb celowania procą. Każde jego wciśnięcie przerywa kombinację jaką chcę wykonać daną bronią. Zmiana klawiszologii oczywiście nic nie daje. Czy ja czegoś nie rozumiem? O co tutaj chodzi?
Ps. Sorki za zły dział. Nie wiem dlaczego tutaj pojawił się wątek. Wydawało mi się, że wybrałem gry RPG.
Heh... już.. tego... ogarnąłem. Możecie mi przyznać miano naczelnego osła. Wiecie, trzeba czytać uważnie podpisy, tłumaczenia, a nie szybko i na odwal. Tja... 80 godzin gry za mną...
No dobrze ale nic nie napisales w czym byl problem, trzeba bylo trzymac zamiast wciskac? Nie odpalalem gry od dawna i gralem na padzie, nie probowalem nawet korzystac z klawiatury.