tylko nie zgadujcie, potrzebuje konkretnej odpowiedzi
W Niemieckim Media koszutją 150Euro, w Polskim powinny kosztować około 650zł, ale znając Polskie realia będą kosztować conajmniej 1000zł... co oznacza że raczej ich nie będzie w tym Media Marktcie.
Alez się dzieciaki jaraja :D
https://www.gry-online.pl/forum/monster-beats-by-dre/zeb5926f
Sporo osób odradziło ci te słuchawki, a mimo to chcesz wydać na nie tyle pieniędzy?
No to już wiemy, kto wygrał te miliony w Lotto, skoro możesz wyrzucać tyle kasy w błoto.
Który konkretnie model?
W Saturnie niedawno widziałem Studio, za 1500zł, więc w MM, pewnie cena będzie podobna.
BTW: To dość gówniane słuchawki. Lepiej dołożyć do Ultrasone PRO 900, jak to mają być koniecznie zamknięte.
o niebo lepsiejsze (zarówno wizualnie jak i technicznie) są Scullcandy inspirowane Aviatorami)
tak jak TeRiKaY wg.mnie o wiele lepsze słuchawki możesz kupic za mniejsze pieniądze.Ogólnie jakość nie jest adekwatna do ceny a kosztują tyle dla tego że zostały dobrze wypromowane
Jezuu, nie chce ich kupić, poprostu z ciekawości pytam !!!
Do Narmo : hah, gdybym wygrała tyle kasy to bym sie o cene nie pytała nawet xD
No to już wiemy, kto wygrał te miliony w Lotto, skoro możesz wyrzucać tyle kasy w błoto.
Uwielbiam ważniaków, którzy zawsze lepiej wiedzą.
Jej kasa JEJ problem
Czy wie ktoś czy słuchawki monster beats studio mają możliwość łączenia się z iphonami przez bluetooth ,bo ktoś powiedział mi że się chyba pomyliłem a już je kupiłem
Zależy mi na prawdziwe informacje
Pozdrawiam
PS:Zależy mi na szybkiej odpowiedzi!
Te słuchawki sa wy...ne jak ktos mowi ze sa do dupy to napewno ma podroby za 100zł z allegro ja mam oryginalne z dobrych zrodel i moge je jak najbardziej polecic sa adekwatne do ceny nie ma co mowic...;p
Jej kasa JEJ problem
Ale Forum nasze. Odpowiedzi już padły, a jeśli jest się specjalistą od kupowania elektroniki i sprzętu w MM i nie potrafi się wykręcić numeru do placówki (nie mówię o konkretnym stoisku)... sory.
Moze mie ktos oswiecic o co chodzi z tymi sluchawkami? Od paru tygodni co jakis czas widze watki o tych sluchawkach, ludzie kupuja za ogromne pieniadze a potem pytaja czy beda dzialac z ich starymi nokiami.
$ebs Master=> najwyższej klasy materiały, doskonałe wykonanie i niesamowite brzmienie. Ot cały sekret.
@.:Jj:.
Zapomniałeś jeszcze dodać, że dla większego lansu na osiedlu, bo są "by Dr Dre" xD Tak samo jest ze srajFonami.
Bo oceniając poziom umysłowy użytkownika moniqq na podstawie jego poprzednich postów właśnie do lansu na osiedlu są mu potrzebne xD
[16] dr dre sie spuszczal na te sluchawki i teraz kazdy chce je miec bez wzgledu na cene.
@Mr.B-F
No tak! Z takimi biegać po osiedlu... masakra! Wszystkie dupeczki Twoje! xD