Jaki polecacie monitor do gier za 1000zł? Najlepiej jakieś 24 cale :)
Raczej trudno o zlota porade na podstawie ceny. Wszystko zalezy do czego ma sluzyc. Rozumiem,ze gry a skoro tak to zalezy jaka masz karte graficzna i w co grasz? Jesli glownie w fps w trybie multi to warto lekko dolozyc i kupic cos z wieksza iloscia hz 120-144hz. Nawet komfort w normalnym uzytkowaniu jest lepszy. Plynnosc 60hz<144hz.
Też się właśnie przymierzam do wymiany mojego monitora. od grudnia 2002 smigam na 17' crt od LG :D
Lepiej brac 22' czy dokladac do 24?
Ja rozważam obecnie - może ktoś się wypowie - pozostawienie starego monitora i zakup projektora. Mam kawałek białej ściany, ceny tychże są porównywalne do dobrych monitorów a doznania z gier na innym poziomie.
@Wielka_Wieśniara - bierz 24'', będzie Ci służył długo nawet jak wymienisz komp na nowy.
Projektor będzie pod każdym względem gorszy od monitora(nie licząc wielkości oczywiście). Jakość obrazu będzie słaba, chyba że wybierzesz coś droższego. Weź też pod uwagę długość działania projektora, lampy się zużywają, a koszt nowej to często niewiele mniej od całego sprzętu.