Co tam ciekawego macie pizdy?
Pozdrawiam, Jakub "Lurker" Izdebski
Co tu dużo mówić, w psychorapie Magik był najlepszy. Tobie do niego duuużo brakuje.
Styl przepełniony krzykliwą ornamentą i frazeologią maniakalno – depresyjną, krótko mówiąc ten utwór wywołuje niesmak i wrażenie podpiętej ideologią tandety. Nawet pomijając wokal i gre na gitarze - tragedia.
A mi się całkiem podoba, wieje mocną psychodelą. Wydaje mi się, że autor mocno inspirował się "Souls At Zero" Neurosis. Czuć też, że w jego świadomości mocno wrył się zespół Isis. Wstęp raczej brzmi jak własna interpretacja Metallicy. Nie jestem pewien, ale wokal trochę rozchwiany i szaleńczy, tutaj zapewne miks Ozziego i Mansona. Widać, że chłop zna się na muzyce. Do dzieła, dasz radę. Jesteś świetny! Nie słuchaj innych!
Jan - niestety nie mogę się z Tobą zgodzić. Ja tu widzę wyraźny wpływ hip-hopu i filmu Desperado. Sam wstęp gitarowy jest wyraźne inspirowany muzyką El Mariachi a same rapowanie no cóż, to rapowanie. Psychodeliczny wydźwięk to ukłon zapewne w stronę Magika. Widać, że autor wychowywał się w blokach i oglądał hollywoodzkie kino akcji :)
[6][7][8] - lol, wychodzi, że ten "kawałek" to jakieś postmodernistyczne arcydzieło :P
Tomazzi - Po części się zgodzę, widać, że wokalista musiał mieć silną styczność z numerem "Psychodela" w wykonaniu K44. Pasek TAK/NIE na YT zamienił się w miecz świetlny. To znak.
...
Mi to zaś przypomina kawałek Eltona, wykonany przez jednego z golowiczy. Tak trzymać muzyczne Hollywood czeka.
Alkaris-->Nie zniechęcaj się i ćwicz!
PS. Do neta wrzucaj lepiej coś co naprawdę uznasz za dobre
Nie popełniasz błędów Fokus'. Do nie wyraźnego wokalu dodajesz chociaż tekst a Fokusa to czary-mary zgaduj zgadula.
Niektorymi rzeczami nie warto sie chwalic w sieci...
Przynajmniej sie staral :p
Dno, brzmi jak by był wykonany amatorsko przez dziecko... + [11].
tekst - żal
wokal - hahaha
ps załuż zespół z wokalistą ps zatrudnij do tekstów kogoś bo żalowy przy takim czymś nie będziesz miec ani jednego fana xD
ps załuż zespół z wokalistą ps zatrudnij do tekstów kogoś bo żalowy przy takim czymś nie będziesz miec ani jednego fana xD
Ludzi z dyslekcją czy debili - zwał jak zwał - powinni trzymać w zamknięciu.
Co za asy.,..
[20] Oczywiście. Basshunter w wieku kilkunastu lat robił już świetne utwory.
spoiler start
Pierwszy remiks "Fest i hela huset" http://www.youtube.com/user/warnersweden#p/u/12/i9JR0v3ivZI
spoiler stop
Dzięki za wszelkie pozytywne opinie
Żadna forma dowartościowania się. Nie umiesz śpiewać, więc po co Ci będziemy kit wciskać, że umiesz :)
http://www.youtube.com/watch?v=XCCfgtMWZE0&feature=related
lepsza jest ona. :)
musisz wiele ćwiczyć, żeby jej dorównać. ucz się.
Metal szatanistyczny! Czuć to na kilometr. Wiedz, że coś się dzieje!
[12] http://w747.wrzuta.pl/audio/7snSjBUB621/ooo
nawet nagranie się zachowało, klasyk absolutny
Ty.. ja pamiętam te zdjęcie. Ktoś kiedyś robił wątek, żeby je jakoś przerobić pod pretekstem "Przeróbcie zdjęcie mojego znajomego" czy jakoś tak.
omfg
1000 złotych? ptake jakis...
"koniec świata jest już blisko"
Przepowiedział 21 maja?!
Mnie tam sie akurat podobalo. Moze nie jest to jakis ideal pod wzgledem tekstu, ale tak naprawde wisi mi to. Wokal tez mogl by byc ciut lepszy, ale to jeszcze jest do wycwiczenia.