Załączyłem printa z moim sprzętem. Do tego mam zasilacz lc8650 power 650W. Czy coś należy jeszcze dokupić, zmienić, dołożyć czy jak na razie komp jest dobrze wypasiony? Niezbyt się znam dlatego proszę Was o pomoc.
Do wymiany praktycznie cała platforma- płyta procesor i ram.
Jedynie karta graficzna jako tako daje radę, choć też w żadnym wypadku nie da się jej nazwać "wypasem".
Przemo nie rozwalaj mnie. Karta jest nowa i jedna z najlepszych w swojej cenie. Do 500zl to najlepsza karta graficzna. Pytałem na różnych forach pc i do tej ceny tylko ta podawali
Aa no oczywiście system będzie wymieniony na 7-ke :)
Ni o co z tego że najlepsza do 500zł? Czy to zmienia fakt że wypasem nie jest? Wszak to segment średni-niższy.
Jak widać dostaje baty od znacznie starszych kart które kilka lat temu były "wypasem".
Wypas=high end= karty za 1300-2000zł.
greenlandki --> Zanim zaczniesz się wypowiadać na publicznym forum, naucz się pisać- nie da się czytać tak kaleczonej polszczyzny.
Haha :) kupiłeś średnią kartę do średniego kompa i założyłeś wątek, żeby pochwalić się swoją maszyną?
Zejdź na ziemię :)
Karta jest dobra pod takim względem, że do Twojej konfiguracji jest optymalna - lepsza byłaby ograniczana przez procesor.
Jeśli chciałbyś poczuć różnicę to musiałbyś zmienić całą platformę.