Mam problem.
Gram w minecrafta (wersja Beta 1.7.3, najnowsza), ii miałem ochotę wgrania sobie paru modów do tej właśnie gry.
W tym celu ściągnąłem program niezbędny do uruchamiania i wg. robienia czegokolwiek z modami z tej strony: http://mcsite.pl/index.php/2011/07/modloader-1-7-3-podstawa-moddingu/ następnie wrzuciełem pliki z pobranego archiwum do pliku minecraft.jar znajdującego się w folderze z grą. Następnie wgrałem mody (także do pliku minecraft.jar) i odpaliłem grę.
Moim oczom ukazał się czarny ekran, a następnie po kilku sekundach wyskoczył komunikat.
Komunikat pojawił się na góra 2 sekundy więc nie przeczytałem go, ale na pewno napisane tam było minecraft crashed! Potem przy ponownym uruchamianiu gry kliknąłem "force update" (Powoduje to automatyczne ściągnięcie pliku minecraft.jar z serwerów firmy)
Najpierw myślałem że to może wina modów ( The seasons, mo creatures, minimap) , więc tym razem zainstalowałem tylko Mod loader, i uruchomiłem grę.
Stało się to samo.
Nie wiem dlaczego się tak dzieje. Próbowałem ściągnąć mod-loader'a z innych stron i jest tak samo.
Pomocy! Jest to dla mnie bardzo ważne, liczę na szybką i uprzejmą pomoc.
PS. Tak, usunąłęm folder META-INF!!!