Więc tak:
Mam mincerafta i mam problem z ściągnięciem moda toomanyitems. Otóż jak chcę go ściągnąć to wyskakuje mi coś że mam wysłać sms'a albo się zarejerstrować. A ja nie chcę wysyłać sms'ów i się rejerstrować na żadne stronki internetowe. Jak możecie to dajcie linka a jak coś to mogę podać maila. Druga sprawa to instalacja, mówią żeby otworzyć w folderze "bin" "minecraft.jar" a ja czegoś takiego nie mam, mam tylko plik z nazwą "minceraft", czy to to samo?
PS. jak nie ten wątek to sorki ale jak minecrafta nie dać tutaj? xd
a po co ci ten mod, skoro w creative możesz używać już od dawna wszystkich itemów bez kombinacji?
No tak ale to co innego tam można wyłączać tego moda i grać normalnie jak np chcę to zbrojkę z kolczugi...to tylko na modzie można mieć i założyć
1.http://www.minecraftforum.net/topic/140684-12512w22a-toomanyitems-in-game-invedit-june-4/
szukasz na tej stronie too many items na twoja wersje minecrafta i pobierasz.
2.start --> uruchom --> %appdata% i klikasz ok ---> szukasz folderu .minecraft i otwierasz go ---> postepujesz zgodnie z instrukcjami ktore na 99 % masz dolaczone do moda. Nie zapomnij usunac folderu META-INF wewnatrz minecraft.jar,jesli tego nie zrobisz to ci minecraft nie ruszy,bedzie sie po prostu crashowal.