Ale jak na rosyjską gre może być ---> http://www.youtube.com/watch?v=StdbkPN5Mog
Kafar-> Masz głos jak mała dziewczynka. Nie wstyd Ci tak mówić do ludzi?
BTW: Ja na początku, przez długi czas, myślałem, że to jest prowokacja i próba pojechania na sławie Klocucha. Teraz jestem skłonny sądzić, że Kafar jest po prostu małym, egoistycznym idiotą.
Kafar, jak Twój kolega daje się namówić na nagrywanie tych "recenzji"? Tak się pytam, bo gość wygląda na dużo bardziej ogarniętego od Ciebie..
Bo bastek to nie kaleka a kuzyn, chyba że można być kuzynem i kolegom jednocześnie. Nie jestem egoistom, co znaczy nie myśle o sobie tak? Dlaczeg tek mi mówisz? Tak to hd widać ale nie super tylko normalne.
No właśnie, widzisz, kiedy czytam Twoje komentarze na forum, to jestem przekonany, że to prowokacja. Nieumiejętnie naśladujesz styl małych dzieci, którym mama po wyjściu do pracy zostawiła włączony router, a to zdradza prowo. Z drugiej strony, jak nie daj Boże, kliknę w linka z pierwszego postu, ja wtedy po prostu wiem, że Ty taki jesteś. Mizerny i bez talentu, ale taki właśnie jesteś :)
Bez talentu?! Ty nie masz chyba bo filmików nie robisz.
Bez talentu?! Ty nie masz chyba bo filmików nie robisz.
Typowa riposta z gimbazy:
"- gupi jesteś.
- no chyba ty."
Y. Nie. Nie robię. Fakt posiadania Frapsa, mikrofonu i kamery nie zobowiązuje mnie od razu do wrzucania gównianego materiału z gier komentowanych głosem małego, skrzywdzonego chłopca. Matka wie, w jakie gry grasz, gówniarzu?
Przeciez to widac ze ta cala akcja to prowo. Czeka na nowe gry, ktore dostaja dobre oceny i je 'recenzuje' po swojemu. Do tego te rozne style pisania postow.
Świetna recenzja, leci sub :)
Czemu ten "drugi" bierze udział w tym ....czymś? Ogólnie wydaje sie być dużo mądrzejszy. Chociaż nie wiem na ile to wynika z dysproporcji względem inteligencji tego pierwszego.
Ja tam książek, w ogóle... ekhm ...dużo nie przeczytałem
Ocenianie gry na podstawie zwiastuna, który ma pewno z rok jest tak słabe, że .... Na szczęście raczej nikt ani na tym forum ani na YT nie traktuje tego za jakikolwiek punkt odniesienia.
Bastek niby mądrzejszy? No głupi nie jest ale co wy chcecie? Jest starszy tylko troche ponad rok. Jak jest prawie codziennie to co ma nie udzielać się? Na począdku nie chciał, ale chyba mu się podoba że jest czasami pochwalony. Nie wiem za co, chciałem pare razy z kimś nagrać ale nik nie chce, tylko bastek ma dużo czasu.
Jak by był taki mondry to by miał własny kanał.
[20] "mądrzejszy"
[21] "mondry"
Kafar, osiągnąłeś tak wysoki level trollingu, że trollujesz nawet samego siebie. Niesamowite!
piokos nie tylko Ty ;/
Metro, a jak pociąg to wygląda
Jakby ten twój kolega sam nagrywał filmiki to by były dużo lepsze. Ma jakieś pojęcie o grach i nie pieprzy głupot jak ten Kafar.
To jest taka kosa, młot pneumatyczny. I w tym momenice koleś zaczyna strzelać z tego miniguna.
Obejrzyjcie, można się pośmiać z Kafara. On jest głupi jak but.
8:59
Kafar się dławi!!!
Sprawiacie mi przykrość, a wiem że nie chcecie żebym z tond odszedł bo będzie wam wtedy przykro.
To ile ten mikrofon dobry kosztuje?!
ponad 200 złoty kosztują te co wy o nich chyba mówicie. Takie? http://allegro.pl/mikrofon-pojemnosciowy-behringer-c-1u-z-usb-wawa-i3236598372.html
Nie mam taraz tyle pieniędzy, a pozatym nie wiem czy różnica by była.
No właśnie. Sprawiacie chłopakowi przykrość. Niech się bawi jak ma chęć. A jak "z tond" odejdzie to co ? Za chwilę napisze wam trójstopowym jambem:
-Ach golowicze niemili wy. Serca z kamienia wasze są. Pisać bym chciał tu, ach jak bym chciał. Lecz jeśli nie chcecie mnie tu, odejdę w dal złorzecząc tudzież klnąc-
Chłopina się załamie a co gorsza, stoczy.
Bo tu nie wiem o co chodzi, przecież musicie zrozumieć że nie wszystkie gry co się wam podobają podobają się innym, chociaż tam mi się przeciez podoba.
Pozatym nikt inny u nas w szkole nie robi recenzji.
Hahahahahahahahahahahah, Kafar, Ty nie powinieneś mieć internetu. :(