Witam was serdecznie ;) tak jak w tytule.
To dzięki panie ;) biorę już dziś ! Pozdro ! ;)
Po raz kolejny dziękuje za pomoc ! ;) Widać rezultaty --->
(instalacja) a potem granie całą noc ;)
Pozdrawiam !
JORDAN ta gra wciąga jak narkotyk ale mimo wszystko Max Payne 2 najbardziej jest ok i to właśnie MP2 najbardziej mnie pochłonął.
JORDAN ta gra wciąga jak narkotyk ale mimo wszystko Max Payne 2 najbardziej jest ok i to właśnie MP2 najbardziej mnie pochłonął.
Także długo nie będzie mnie na forum. xD
Pozdrawiam po raz kolejny, i wielkie dzięki za pomoc. ;)
Ja wolę klimat starych Max'ów. W trójeczce trochę wkurzała mnie ilość przerywników filmowych, ale grało się przyjemnie ;)
Skąd pobierałeś?
Nie pobierałem, nie lubię wersji cyfrowej. Poszedłem po prostu do sklepu, i kupiłem. :) Te zdjęcie w poście [4] to była instalacja z płyty. I właśnie już się mi zainstalowało pomyślnie, a teraz będzie granie całą noc. ;) Także długo mnie na forum nie będzie. xD
Dziękuje wszystkim forumowiczom za pomoc ! Pozdrawiam !
Obrazek z [4] nie jest z instalacji MP3 i pewnie nie będzie cię na forum z 5 minut bo "kupisz" kolejną grę.
Pod względem mechaniki strzelania obok F.E.A.R, to najlepsza strzelanina tej generacji.
Obrazek z [4] nie jest z instalacji MP3
Jak by co to wersja na PS3.
I czas na zamknięcie wątku. Dzięki wszystkim ! Pozdrawiam !
Tak.
Ahahaha, beka. Dotychczas zachowywałeś się jakbyś już miał tę grę i już przeszedł. Polecałeś ją innym ludziom żeby zagrali a teraz się okazało, że nigdy w nią nie grałeś.
Tak, założyłem se nowe konto dlatego tak mało trofeum (bo wpoprzednim zapomniałem hasła). Teraz będę musiał nabić. ;) Chociaż do setki.
kęsik - to jest standard w jego wykonaniu. Poleca gry z którymi nie miał styczności. Tak samo jest z telefonami - poleca dany model a gówno o nim wie.
To ten Game-Play. ;)
Główny bohater żul i alkoholik, który przez większość gry smęci jaki to z niego nieudacznik. Fabuła w której na każdym kroku sypią się tysiące terrorystów, przez każde drzwi i okno. Bullet time + zwyczajna sieczka przez 90% czasu gry + zero innych urozmaiceń (nawet człowiek nie może sobie samemu wejść po drabinie). Wszystko podlane masą skryptów i doprawione problemami ze stabilnością na Pc. Jedynie podobał mi się multiplayer, choć trochę zbyt chaotyczny. Reasumując: gra dla fanów Call of Duty itp. Jeśli ktoś szuka tu czegoś więcej może się ostro zawieść.
Główny bohater żul i alkoholik, który przez większość gry smęci jaki to z niego nieudacznik. Fabuła w której na każdym kroku sypią się tysiące terrorystów, przez każde drzwi i okno. Bullet time + zwyczajna sieczka przez 90% czasu gry + zero innych urozmaiceń (nawet człowiek nie może sobie samemu wejść po drabinie). Wszystko podlane masą skryptów i doprawione problemami ze stabilnością na Pc. Jedynie podobał mi się multiplayer, choć trochę zbyt chaotyczny. Reasumując: gra dla fanów Call of Duty itp. Jeśli ktoś szuka tu czegoś więcej może się ostro zawieść.
Zobaczę jak to będzie. :) Na razie jestem w 20% gry, niesamowicie wciągająca. Z tym głównym postacią, rację masz.
Autor wątku jest żałosny.
Autor wątku jest żałosny.
Żałosny to jesteś Ty ! Nie wpisuj się tutaj, jak Ci coś przeszkadza.
Jordan dlaczego nie odpowiesz na posty [15] i [18]?
To PSN już jakiś czas masz, ponoć tyle grasz i jeszcze żadnego osiągnięcia nie wbiłeś oprócz Wheelmana?
Przeszkadza mi Twoja głupota.
Tak przy okazji nie miałeś grać w Maxa Payne`a? Podobno masz już 20% gry.
Wielki gracz z 1 grą na koncie. Hahahaha, z pierdyliardem smartfonów i gier na DS, PS2, Vitę, PS3, w które rzekomo grał, a widział je jak świnia niebo.
Thomas - Teraz to najczęściej gram na PS2 żadko kiedy włączam PS3, dopiero się zacznie spokojnie. ;) Co do Wheelmana to jeszcze trofea nie połączyłem z serwerem, mam więcej trofeów jutro to zrobię, dziś mi się nie chce. Także dobranoc. ;)
Nigdy już nie będzie tego co w jedynce, tej spójności i autentyczności(bo w 3 zniszczony przez używki facet rozwala armię botów...), ale 3 to bardzo porządnie zrobiony shooter fabularny. Efektowna rozwałka, grafa i w trzymająca się kupy historia(jak na gry) - czego chcieć więcej od strzeloka?
A ponoć tyle grasz na PS3..
Wielki gracz z 1 grą na koncie. Hahahaha, z pierdyliardem smartfonów i gier na DS, PS2, Vitę, PS3, w które rzekomo grał, a widział je jak świnia niebo.
Tego też nie widzisz?
Przecież miałeś grać, a wpisujesz się tutaj?
JORDAN oszukał system i poleca też gry nad, którymi prace zostały wstrzymane (DiRT 3 na DSa)
Grałem a teraz przerwa ;) a ponoć tyle grasz na PS3, chyba chciałeś powiedzieć na PS2. :-)
Bezi - nie wiesz o co mi chodzi to lepiej się nie wypowiadaj
Zawsze poleca Max Payne, a potem się pyta czy to dobry wybór.
FACEPALM
up
Grasz w Max Payne'a 3 na PS2?
Dlaczego w moich wątkach zawsze wpisują się te same osoby ?
Dobra zamykam wątek.
Wisi mi to.
Co żeś zedytował?
Dlaczego w moich wątkach zawsze wpisują się te same osoby ?
Bo tu na forum zbyt wielu osób nie ma.
Właśnie to zauważyłem.
Ed. Już czas włączyć MP3, dobranoc życzę. ;-)
Jeśli piszesz, że zamykasz wątek, to dlaczego tego nie robisz?
Dobranoc życzę - Co to za język?
Max Payne 3 instaluje się na konsoli PS3. I to długo. A obrazek pokazujesz fałszywy bo powinien na dole być pasek i ilość procent. Zresztą nie taki obrazek powinien być. Akurat tą grę mam na PS3 to sprawdzę jak ta instalacja wygląda.
OK Instaluje mi się Payne i żadne z twoich obrazków nie wyświetliły mi się podczas instalacji. Jest całkiem inne zdjęcie. Więc prawda jest taka, że nie masz tej gry.
JORDAN już cię przejrzałem kiedyś: Raz mówiłeś, że PS2 ma super gry (czyli znasz się na tym) a po jakimś czasie piszesz jakie spoko gry na PS2. I ci je podają a ty piszesz im ok spoko dzięki dziękuję itd itp. I gdzie tu logika? Fan PS2 a nawet nie wiedział co to God of War czy Crash (które zapoczątkowało już na PSX?) A Jack i Daxter czy Gran Turismo 4 już pomijam.
Już dawno, jestem za usunięciem tego trolla z tego forum.
Typowy 15 latek, gra gry zapewne z lets plejow i innych gej plejów robionych przez debili, drących morde do mikrofonu.
sewciu50
Jordan to nie troll, to jest po prostu idiota.
To zdjęcie przy włączeniu --->
Robiony przez Xperie E ;)
cube - Mam Max Payne 3, i to faktycznie teraz zauważyłem że to nie te zdjęcie podałem. Na dolnym białym pasku pisze "installing" w tle z głównym postacią, i dwie inne osoby obok. A teraz pobieram aktualizacje żeby była polska wersja, jakiś błąd cały czas mi wyskakuje miałeś tak ?
Edit: Wszystkie już dawno nabiłem które podawalili mi w moim wątku "Jakie gry polecacie na PS2".
Edit 2: Nie mogę przez telefon wrzucić to zdjęcie.
Po prostu olejcie dzieciaka, chciał sobie dodać internetowego szpanu. Co za różnica czy ma tę grę czy nie? Było zostawić wątek pusty i trolla nie karmić.
Gol z dnia na dzień, ma coraz gorszych intelektualnie użytkowników, mam szczerą nadzieję, że nie zrobi sie z gola 2 filmweb.