Witam, jako że posiadam internet (niestety) radiowy muszę się liczyć z drobnymi przerwami w dostawie. Dlatego też proszę was o wskazanie mi najlepszego managera pobierania/programu który będzie posiadał funkcję auto wznawiania pobierania. Często gdy pobieram coś przez firefoxa plik potrafi się zatrzymać na 80% i ani drgnie, trzeba wstrzymywać ręcznie i od włączać ponownie. Chodzi o funkcję dzięki której program automatycznie (powiedzmy po 10 sekundach) spróbuje kontynuować pobieranie.
Czy istnieje takie cudo? Nazwa, może link?
Jdownloader
może flashget (jest nawet wtyczka do ff, dająca możliwość wyboru menadżera pobierania), ale jakaś starsza wersja, bo te nowsze mają więcej reklam
Właśnie coś mi nie chce działać pod ff... można tylko pobierać normalnie bez flashget-a...
Nie zawracaj sobie głowy jakimiś flashget'ami albo jd, najlepszy menadżer pobierania to Internet Download Menager.
*Ma te funkcje wznawiania o których piszesz i działają wzorowo bo często z nich korzystam bo sam mam radiówkę.
*Zero reklam.
*Tak prosty w opsłudze że dziecko z 1 klasy podstawówki by go ogarneło.
*Nic nie zamula systemu zajmuje może max z 10 mb ale wątpię bo pewnie z góra 3 u mnie na starym bardzo słabym kompie go używam i nic nie zamula.
*I to co jest najważniejsze mam słabego neta a dzięki niemu ściąga mi się o 200 % szybciej a u moich znajomych nawet o 400 % .
*Przechwytuje z yt, wrzuty, nawet reklamy z GOL'a da się bodajże nim pobrać.
*Jedyny minus to to że jest płatny ale są też inne sposoby, sklep ^^ .
Polecam go bo to najlepszy program na świecie.
Na razie pobieram FlashGet-em, po godzinie już mi wyświetliło 12 powtórzeń, czyli co 12 razy był drobny problem z netem???