fajna rzecz, prawda ? ma się je bez względu na poziom umysłowy, status społeczny i płeć itp. itd.
Pokój pełen ludzi których to obchodzi ->
LOL urodziny juz nie sa w modzie. Jakis stary zabobon ktory sie moze jeszcze obchodzi na wsi. Teraz sie obchodzi rok zalozenia konta na fejsbusiku kochanym hi hi.
haha najlepsze jest to, że jak jakiś maviozo czy inny high level z gwiazdkami ma urodziny to wszyscy śpieszą się by życzyć najlepszego. Niektórzy nawet z dwóch kont piszą dwa razy życzenia. Postów ponad 100 ogólnie - prawie każdy o tej samej treści.
A jak taki user bez avatara, z nie wysokim rankingiem, bez pogrubionego stopnia chcę się pochwalić na swoim ulubionym forum, że ma urodziny to zaraz wszyscy wyjmują swoje EPały i brutalnie spuszczają się na niego.
Najlepszego stary ;) Napisz jeszcze które.
[6] Celna uwaga
wlodzix - to chyba normalne, że prędzej się składa życzenia osobie którą czyta się od lat, z którą od lat się rozmawia, dyskutuje, wymienia poglądy, wrażenia itd niż osobie którą się widzi pierwszy raz.
tommazi -> no tak, ale wiele osób, które składają życzenia high levelom znają ich tylko z widzenia czasami w jednym czy drugim wątku. Składają tylko, bo to jakiś pro forum.
Druga sprawa, że nie trzeba być od razu chamskim. Chłopak ma urodziny, nie trzeba wklejać obrazka pustego pokoju tylko napisać dwa słowa. Mi się wydaję, że to mniej czasu zajmuje niż ściągnięcie obrazka i wymyślenie chamskiego podpisu ;) A przyjemność komuś sprawią...
Dla mnie to wygląda faktycznie żałośnie jak ktoś wyższy rangą dostaje te pieprzone życzenia, a taki mik18 nie choć już też tu widać jest od jakiegoś czasu. Takie sytuacje występują też z innych okazji np. w jakiś wątkach seryjnych gdzie jeden broni drugiego nie ważne w jakiej sprawie byle obronić... bo sie znają i nie ważne jest kto ma tak naprawde racje.
Jednym słowem "KOLESIOSTWO !!!!" znów zaatakowało to forum jak zwykle.
Co do wysokich "leveli" i pogrubionych stopni - jakoś niedawno był na forum jakiś wątek w którym na wspominki się ludziom zebrało i nagle znikąd pojawiło się mnóstwo nicków "rejestracja przed 15 kwietnia 2002 roku"
MIk18 - a gdzie baba na motorze? Baba na motorze to jedyny dowód że dziś masz urodziny. Wszystkiego najlepszego.
moze i jestem chamski ale nie zrozumiem osob ktore zakladaja watek chwalac sie ze maja urodziny, who cares? i nie obchodzi mnie czy ma ktos 20 czy 100 level
Valem => Przecież to oczywiste, że poza znajomymi czy to z reala czy to z forum jakiegoś usera nikogo to nie obchodzi, ale skoro już ktoś robi taki wątek to nie należy być chamskim. Czapka z głowy nikomu nie spadnie jak napiszę te życzenia co najmniej w dwóch słowach. Można komuś przyjemność sprawić ;)
wlodzix - porównaj sobie obecny wątek z tym https://www.gry-online.pl/forum/dzis-25-urodziny-obchodzi/zfaf032c albo nawet tym https://www.gry-online.pl/forum/dzis-sa-moje-urodziny/z8ac3cf8 . Chodzi mi jedynie o [1]. Widzisz różnicę? Bo ja znaczącą.
No i sobie sprawdź listę postów autora wątku. Taka osoba swoją 'działalnością' nie zasłużyła na życzenia.
Jasna sprawa, że jeżeli czymś się chwali na forum użytkownik ze stażem wieloletnim, to w jego temacie znajdą się praktycznie same pozytywne posty. Dzieje się tak z wiadomego powodu, tutaj natomiast wpisuje się obcy całej rzeszy forum użytkownik, któremu nawet nie chce się napisać rozwiniętego posta.
Inną sprawą jest też kwestia tego, że pierwsze wpisy również potrafią zdefiniować cały temat. Gdyby Majot14 i nieznany_forumowicz się wpisali z życzeniami, to jest spore prawdopodobieństwo, że reszta poszłaby w ich ślady. Tomazzi pewnie i tak by zabłysnął jak zwykle swoim ciętym humorem, ale wiadomo o co mi chodzi.
A swoją drogą to normalne że użytkownik ze stażem będzie wzbudzał wiecej chęci do życzeń - w końcu społeczność składa się ze znajomych a nie z anonimowych dla siebie ludzi. A pamiętajmy że niektórzy ze stażem to nawet nie raz pili razem.
Tomazzi ty czasami nie masz dzisiaj urodzin .bo w tamtym roku miałeś kilka razy.
Mam. Ale się tym nie chwalę :P
Wszystkiego najlepszego.
Tomazzi, w takim razie wybacz, coś pomyliłem.
axel - :)
Wszystkiego najlepszego!
spoiler start
Mimo iż nie wiem kim jesteś, ale liczą się życzenia.
spoiler stop
Najlepszego! Bez względu na twój level!