Witam wszystkich!
Z racji, iż troche uwsteczniłem sie sprzętowo, chciałem prosić, abyscie polecili mi małego laptopa do 2000 PLN.
Matryca ok.14 cali matowa, to jedyny wymóg. Ważne żeby był mały i lekki, ale najlepiej z DVD ROM.
Wybór teraz jest tak duzy, że od 2 miesięcy czytam, przeglądam i dalej nie wiem, co kupić.
Kolego sprawdź sobie acer v3-331 lub acer ES-311-P5S0 oba modele to 13,3. fajne komputery z matową matrycą w tej cenie mobilne i wydajne. Niestety bez napędu ze względu na grubość i wage kompa. Z 14 to asus ma modele z DVD-rom ale na błyszczącej matrycy. zadaj sobie pytanie czy często będziesz korzystał z napędu bo może lepiej dokupić zewnętrzny na usb.
Dzieki za odpowiedz. Stracilem juz nadzieje i wybralem sam. Oczywiscie o cenie 2000 moge zapomniec, sa duzo drozsze. Matryca matowa tez juz niekoniecznie.
Asus R453LN - WX089H
http://www.komputronik.pl/product/234370/Elektronika/Komputery/ASUS_R453LN_WX089H_Blue.html
Ktos ma i zna? Boje sie troche matrycy, ale ktory tani laptop ma ladna matryce...
Dzisiaj mam go odebrac, jesli sie nie okaze uzywany albo poserwisowy, to kupie.
Wahalem sie jeszcze nad Asus UX303LN , ale ten guzik Power wsciubiony kolo backspace to jakis koszmar. Przez ten guzik wlasnie go nie kupie.