Mozna sie poryczec, goraco polecam. Kazdy kto interesuje sie muzyka powinien zobaczyc. Nie wiem co wiecej dodac. Moze na poczatku slabo sie rozkreca ale pozniej jest nawet jeden exclusive (ktos wie gdzie to znalezc? chodzi o najwijke Fokusa).
Dopiero 310 odtworzen.
http://www.youtube.com/watch?v=ckrQYMufhCg
Kompo ?
Bullzeye_NEO, bywa.
Jak dla kogos za dlugie, to polecam obejrzec od 14:20.
Dlaczego kompo w każdym wątku musi pokazać jakim jest debilem?
Oczywiście, ze interesuję się muzyką.
Problem w tym, że hiphoperę to niemuzyka...
Ale co by nie było, jeden z nielicznych krajowych pseudoartystów, którym studia developerskie się zainteresowały i wydały grę o jego wyczynie:
http://www.przeklej.pl/plik/magicjump-exe-0028uv6qsagh
E;]
meryphillia -- Jeżeli pseudoartystami rzuca na prawo i lewo pseudofan, który większości zgromadzonej na swoich dyskach muzyki nawet nie przesłuchał, to znaczy, że trzeba wyłożyć na jego brednie lachę ;)
Pseudoartysta, LOL, czekam na jakąś rozprawę o sztuce, co nią jest, a co nią nie jest, nie hamuj się, dobrze ci na razie idzie :)
Już ci kiedyś pisałem, myślałem, że jesteś otwartym na różne rzeczy człowiekiem, ale ty jesteś zahukanym betonem z klapkami na oczach, który nie widzi, że jego ulubiona muzyka przez wielu też jest określana mianem pseudomuzyki i umca umca :)
Lookash >>> System tak zamydlił Ci oczy, że aż nie wiem co napisać...
Zresztą boksując się dalej, to uważam za prawdziwego artystę typa malującego chociażby i kozy na polance, niż kmiota co to słowa jakieś napisał i giba się do nich niczym rezus z Afryki...
I jakby nie było Magik w ogóle udowodnił swoją "mądrość" i "genialność" lotem ponad chodnikami...
Rezusy nie wystepuja w Afryce placku. Widze, ze na malpach znasz sie tak samo jak na tajnych Dronach USA.
Czlowieku pojmij, ze mozesz byc wyrocznia dla samego siebie ale innych conajwyzej irytujesz swoim biadoleniem - a jeszcze czesciej po prostu zniesmaczasz poziomem zapatrzenia w siebie. Moze i wszystkim dookola zamydlil oczy system, ale Ty sprawiasz wrazenie (w koncu to tylko garsc wypowiedzi na forum) jakbys je sobie zamydlil wlasnym ego i wiara w nieomylnosc swojego postrzegania "sztuki" i "muzyki" :o STARY OGARNIJ SIE bo dla ludzi dostrzegajacych Twoje oczywiste prowokacje (bo oprocz lawic lapiacych sie na nie leszczy i przyklaskujacych REZUSOW, czytaja je tez normalni userzy) stajesz sie nudny. Nie wierze, ze chcesz byc nudny. A ja nie chce w kazdym watku o hip hopie widziec Twojego posta... no chyba ze dla odmiany wystukalbys cos interesujacego dla osob zglebiajacych ow temat.
i wkurzam sie bo czasem juz sam nie wiem gdzie jest u Ciebie granica prowokacji a gdzie zaczynasz wylewac swoje prywatne zale i madrosci muzyczne. wez sie w koncu za pisanie w tematach dotyczacych muzyki za ktora przepadasz... oh wait. nikt juz nie slucha techno. (dobre prowo c'nie? ucze sie od najlepszych)
Nawet Wasz idol był mniej poważnym od Was, co udowodnił swoim krótkim lotem...
ja tam nie wspomnialem nawet slowem o Magiku ;) powiedzialem co mi na sercu lezy i SPADAM stad.
TRACKLISTA:
01.Du-Rzy & RAHIM - Reformator Systemu
02.Du-Rzy & MAGIK - Lepiej być nie może
03.Du-Rzy & MAGIK,OSTR - Świat schodzi na psy
04.Teksty (Skit)
05.SzUsty, Du-Rzy & MAGIK - Jestem Bogiem
06.Du-Rzy & PAKTOFONIKA - Na mocy Paktu
07.26/12/2000 (Skit)
08.SzUsty & MAGIK - Chwile ulotne
09.Oddałbym (Skit)
10.Du-Rzy & FOKUS,OSTR,RAHIM - Nierozłączny kompan
11.Du-Rzy & RAHIM - Wiersz
~~~~~~~~~~~~~
12.Du-Rzy & RPS, PIH, OSTR - Zbyt dużo bólu(bonus)
DOWNLOAD: http://sendfile.pl/122882/Du-Rzy_-_REFORMATOR_SYSTEMU_gosc._SzUsty.rar
Jakby ktoś chciał pobrać :) Przeklejone z podpisu pod jednym z filmików autora więc nielegalnie tego nie rozprowadzam.