Kto z was ma pecha w eventach steama ? Kto mimo, że można chapnąć niezłe gry za każdym razem dostaje jakiś kupon, którego i tak nie użyje albo wungle, których jest tak mało, że nic nie da się z nimi zrobić.
Złączmy się w bólu i nadziei na lepsze dni ! ;(
EDIT
graf -> naprawdę wierzysz, że uda się komuś wygrać z GOLA przy takiej liczbie użytkowników steama ? Wygrają hakerzy i boty... :D
Spoko - po trzecim stycznia każdy węgiel to bilet do giveawaya w którym można wygrać WSZYSTKIE gry na steam :)
Ridż Forrester (Marone) --> Złączmy się w bólu i nadziei na lepsze dni ! ;(
Dziś jest właśnie dla Ciebie ten lepszy dzień. Jaką grę chcesz? Jak mam ją na magazynie to dam Ci, pod warunkiem, że zgłosisz się do 22.00. Jak nie, to będziesz mógł mówić o podwójnym pechu!
Pecha to ja mam, straciłem tyle wungli na jakieś szajskie kupony :/
Nikt nie chciał się wymienić, a jeśli już to niekorzystnie dla mnie, więc spróbowałem szczęścia i lipa :/
Co ty wiesz o pechu?
A ja? też bym chciał portala 2 :P
spoiler start
nie ma to jak dobry trolling ^^
spoiler stop
Mirencjum --> heh akurat :P To może dasz Skyrima albo AC: Revelations? Poznań pyta ;)
Oferta ważna tylko dla Ridż Forrester (Marone). Została mu tylko minuta.
mirencjum--->jak mi dasz Dead Island albo nowego Batmana będe opiewywał twą zajebistość po wieki :)
spoiler start
Ale sępie...
spoiler stop
Ja bym się zadowolił jakąkolwiek grą, bo dostaje same kupony ;/ Nawet węgielków steam nie da.
No i Ridż Forrester (Marone) może mówić o wielkim pechu. Miałem zamiar pozwolić mu wybrać sobie jedną z nowszych gier dostępnych na rynku. Czas minął!
Drugi raz pod rząd wylosowałem za moje węgle kupony, jednak - jest jeszcze niecały tydzień, nie można się poddawać. Poza tym, to tylko zabawa, nic na tym nie tracicie, a możecie zyskać.
mirencjum --> no widzisz? A niektórzy z chęcią bym je przyjęli by poprawić sobie humor po 12h pracy :)
Wygrałem na razie tylko i wyłącznie kupony i droplitz którego już miałem (oddałem koledze), a to wszystko już przy zamienianiu węglików, jeśli chodzi o rzeczy z archivmentów to tylko węgiel wpada.
Mirencjum założył sobie drugie konto i z was drwi :D
A tak poważniej- ja rozumiem, promocja, okazja itd. ale może już dosyć tych wątków o steamie? Przecież jest ich pełno, po co zaśmiecać forum, bo jeden dostał coś fajnego i chce się pochwalić, drugi dostał coś niefajnego i chce się wyżalić, a trzeci chce się wymienić... Piszcie w wątkach temu przeznaczonych a nie każdy zakłada swój.
Niektórzy chcieliby się wyżalić swoimi prawdziwymi problemami i są użytkownicy którzy w takich wątkach chętnie napisaliby coś prześmiewczego, a nie mogą bo wszędzie tylko steam i steam... :/
A ja chcę gwiazdkę z nieba.
Szczerze kompletnie olałem te promocje na STEAMIE i jest mi z tym dobrze. :)
mirencjum -> trudno nie mogłem wejść na forum już, bo i tak długo siedziałem przy kompie a trzeba prąd oszczędzać. Fajnie by było mieć jakąś najnowszą grę, ale skoro już po czasie to dzięki, że dałeś takie propo chociaż.
Jesteś dobrym człowiekiem, a ja z pechem muszę żyć dalej. Teraz z jeszcze większym bo ominęła mnie niezła okazja... ale i tak dzięki, że chciałeś pomóc.
I to jest moje życie właśnie...
sorry za post pod postem , ale naprawdę jestem pod wrażeniem tego co chciałeś dla mnie zrobić . Nie często spotykam w życiu przyjaznych mi ludzi a tu chciałeś dać mi grę za darmo. Przyznam, żę trochę się wzruszyłem od rana. Przywróciłeś mi wiarę w człowieka.
Przyznam się szczerzę, że zbytnio nie stać mnie na nowe gry i bardzo optymistycznie nastawiłem się do tego eventu steama. I jeszcze twoja propozycja. Widać będę musiał obejść się smakiem, ale dzięki, że poprawiłeś mi humor z rana ;)
mirrencjum -> nic już się nie da zrobić naprawdę ? Nie bądź katem, nie zostawiaj mnie z tym uczuciem podwójnego pecha ;D
Nie robie tych durnych zadan na steamie, bo wole kupic o 75% taniej niz grac w jakies badziewne indie.
Dołaczyłem tylko do grupy świątecznej i dostałem za to: VALVE PACK
Ja dostalem gre Flatout, ktora mam od lat w szafie, a nigdy nie rejestrowalem na steamie :P Wyczuli to :P
Zdobyłem w sumie 15 węgla raz craftowałem i wyszedł kupon. Teraz nie wiem co dalej. Craftować czy nie? Jak wy stoicie z tymi węglami ? Jak sie wymienialiście?
ja juz 2 razy wycraftowalem i 2 kupony -_-. Z achivow same wegle 0 gier. Mam farta, nie ma co
18 zadań wykonanych - 17 węgli i kupon na Drakensang. Wyżaliłem się, dziękuję.
21 zadań wykonanych - 14 węgli, 6 kuponów 1 gra, za scraftowanie węgli 2 lipne kupony, to ja już o nic więcej nie pytam