Pisze tutaj, bo mam nadzieje, że komuś może udało się rozwiązać ten problem.
Za każdym razem jak włączam Little Nightmares dostaje Fatal Error i gra się wyłącza, podobno są problemy z AMD, lecz ja mam intel i5, a próby działania z CMD i Attach nie dają skutku, nie wiem jak mam temu zaradzić...
Spróbowałem to zainstalować ale nic się niestety nie zmieniło.
Skoro masz 8.1 to nie było sensu nawet próbować :P
Spróbuj tego:
I fix this by enabling borderless Fullscreen manually, to do that go to the configuration files which is: <path-to-game>\Atlas\Saved\Config\WindowsNoEditor\.... open the GameUserSettings.ini, then add or modify FullscreenMode=1 under [/script/tarsierutilities.targameusersettings].
Zrobiłem tak i ciągle Fatal Error :( chyba nie jest mi dane zagrać.
Mógłbyś wrzucić screena z tym błędem?
Skasuj plik ini z katalogu z savetami i konfiguracją.
Może spróbujmy najprostrzego rozwiązania:
Kliknij prawym na gierce i we właściwościach wybierz "Uruchamianie w trybie Win 7".
Znalazłem jakiegoś fixa, ale na piracką kopię. Masz oryginał?
Znalazłeś coś?
Myślałem, że może z czasem coś znajdę ale dalej nic, ciągle nie działa z tym samym błędem.
A mógłbyś podać pełną specyfikację swojego sprzętu?
Sterowniki graficzne i inne aktualne?
ze steam forum :
I Finally solved the problem!! You need to enable borderless Fullscreen manually, to do that go to the configuration files which is: <path-to-game>\Atlas\Saved\Config\WindowsNoEditor\.... open the GameUserSettings.ini, then add or modify FullscreenMode=1 under [/script/tarsierutilities.targameusersettings].
I Finally solved the problem!! You need to enable borderless Fullscreen manually, to do that go to the configuration files which is: <path-to-game>\Atlas\Saved\Config\WindowsNoEditor\.... open the GameUserSettings.ini, then add or modify FullscreenMode=1 under [/script/tarsierutilities.targameusersettings].
Pisał, że nie działa :P
Tak, plus gra mi się wyłącza zaraz po errorze także nie mam nawet sposobu na sprawdzenie tego portu