Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Lineage II pytania

26.02.2014 20:53
MichałPolak
1
MichałPolak
105
Generał

Lineage II pytania

1 Witam właśnie zacząłem grać w Lineage gra się całkiem spoko ale coś za szybko te levele wchodzą w jeden wieczór wbiłem 15 lvl w grze jest ich podobno 100 więc czy potem szybkość levelowania się zmniejszy?

2 Mam też pytanie o dodatki mianowicie wydali ich podobno kilkanaście ale czy one dodały content do gry czy po prostu ją zmieniły jak np. cataclysm do WOWa jak patrzę starsze lets playe z lineage to początek gry jest chyba trochę inny.

3 Jest 1 polski serwer ale czy z mojego konta mogę też się zalogować na serwery europejskie czy niemieckie? Ogólnie to strasznie pochrzanili z tymi stronami 20 min się upewniałem, że rejestruję się na właściwej stronie.

4 Jakby ktoś chciał pograć czy pogadać o tej grze wiecie dać parę porad to niech poda skypea :)

26.02.2014 21:06
2
odpowiedz
zanonimizowany971161
19
Konsul

1. Tak jak w każdym RPG - im wyższy level, tym wolniej wchodzi. Najwyraźniej server ma wysoki rate, ale to już we władzy admina jest.

2. Każdy ten dodatek jest w formie aktualizacji, która raz zmienia mniej, raz więcej zawartości. Za każdym razem dodają nową zawartość lub zmieniają obecną (min. tworzenie postaci uległo mocno zmianie)

3. Można grać na każdym serwerze, ale wtedy musisz tworzyć nową postać, bo nie można ich przenosić. Każda zapisuje się na danym serwerze.

4. Dawno nie grałem, ale od jakiegoś czasu nie ciągnie mnie do MMO ;/

26.02.2014 21:16
viesiek
😜
3
odpowiedz
viesiek
148
the doge

1. Od wydania Goddess of Destruction, pierwsze 80lvli wbija się błyskawicznie, po to aby jak najszybciej dostać się do nowego contentu. Od 80lvlu wzwyż, nowe poziomy wchodzą raz na tydzień i dłużej. L2 to typowy okaz grindu, grindu i jeszcze raz grindu.
2. Większość to tylko nowy content (zazwyczaj wysoko lvlowy). Wyjątkiem było właśnie GoD, które zmieniło lokację startową i dodało kolejną profesję, która dość drastycznie zmienia styl gry.
3. Jeżeli mówimy o serwerach oficjalnych od Innovy, to chyba nie powinieneś mieć problemu z wbiciem na pozostałe serwery tego wydawcy. Na amerykańskich serwerach, oczywiście, nie pograsz.
4. Łącznie spędziłem w tej grze pewnie ze 3 lata, ale to było naprawdę dawno temu i nowości już raczej nie ogarniam (w GoD grałem przez pół roku, więc z tym jeszcze sobie poradzę, ale wszystko co wyszło potem to dla mnie czarna magia). A co do grania, to już mi się ta gra znudziła. Dość mam grindu ;p

Forum: Lineage II pytania