Nie mogę sterować w tej grze padem.Mam logitech dual action.Czy byłoby to takie chamskie,że jest tylko kompatybilna z padem od Xboxa?
Ja gram na padzie od pleja 2 i jest lalka, musisz wcześniej zrabować emulator pada_X360, skonfigurować go pod swojego pada i te 3 pliki wkleić tam gdzie instalka i plik "exe" gry.
_D_R_A_G_O_N_.........nie chodzi o ogarnianie, tylko o większą wygodę i o wibracje dzięki którym jeszcze bardziej czujemy klime
Spróbuje z tym emulatorem.Dragon pewnie nie masz pada i nie masz pojęcia o ile wygodniej gra się w takie produkcje.Jeśli tobie wygodniej gra się na klawie w platformówki to masz inne palce.
Faktycznie, przecież Limbo jest co najmniej tak dynamicznym platformerem jak New Super Mario Bros.
Serio, ta gra ma tak ślamazarne tempo, że na kierownicy można by ją przejść bez większego problemu. ;-)
To sobie podłącz kierownice i graj.Ja wole grać na padzie bo jest wygodniej.Lepsze doznania i nawet o wiele lepiej gra mi się np w Demko Battlefield 1943 na Ps 3.Po prostu super.I wygoda na kanapie dalej od monitora.