Witam,to znowu ja i teraz nie chodzi o gry jakie znaczy a raczej mam problem.Może przejde do sedna:A więc tak Mam laptopa Asus stary to on nie jest i chodzi o to że gdy włączam grę (jakąś lepszą,może nie najnowszą ale dobrą) chwile działa działa a tu nagle laptop gorący i się wyłącza.Proszę o pomoc w tej sprawie dobre odpowiedzi lajkuje!:D
No miałem chwile podkładkę ale ona nie dawała wcale nic!Proszę o pomoc dzięki z góry!
Może byś podał model laptopa albo parametry a nie. Sprawdz w środku lapka czy nie masz zakurzone bo to najwiekszy problem bo w tych temperaturach na dworzu z kurzem nie dziw się ze gorący
Podałem model a parametry to tak:Windows7/Procesor:Intel Core i3 inside/Karta graficzna:Ati mobility radeon hd5470 1gb/4g ram-u soory że nie podałem :D ok sprawdzałem nie dawno w środku było dobrze chociaż spróbuje jeszcze raz sprawdzić!
Sprężone powietrze i do roboty.
Ostatecznie do serwisu, jeśli nie chcesz grzebać/jest na gwarancji.
UP Jak masz na gwarancji to daj do nich na serwis niech wyczyszczą bo pewnie syf jest w kompie, identycznie miałem z mojego kolegi dziewczyny laptopem. Otworzyłem go to kurzowy potwór wyskoczył :D.
Normalne po jakimś czasie w każdym laptopie, trzeba czyścić i zmienić pastę termoprzewodzącą.
Może syf nie jest ale nie dawno właśnie tą paste zmieniałem także,ale dzięki zobacze i oczyszcze może i masz rację ten syf :D :)!Dzięki na razie!