Witam! Teraz po raz pierwszy ładuję Sony Xperia tipo ST21i. Czekam już dwie/trzy godziny, pali się tylko czerwona dioda. Niema nic na ekranie. Czy to dobrze? Jak długo mam jeszcze czekać? Teraz ta dioda jest zielona, co to znaczy?
Zielony to znaczy ze sie naładował. Odłącz od ładowarki i włącz telefon. I pamiętaj, nigdy go nie rozładowuj do końca - to źle wpływa na baterie.
[2] A skąd o tym wiesz? Marna ta jego instrukcja.
Czytałem, że tym częściej go ładuję tym lepiej, tak jest?
Jak się w tym telefonie poruszać? Nie widzę tam cofnięcia. Mam wciskać wyświetlenie pulpitu?
Baterie obecnej generacji gorzej znosza stan 'rozladowana do zera' od sytuacji w ktorej czesto sie baterie laduje utrzymajac najwyzszy stopien naladowania
W SONY zielona dioda nie oznacza 100% naładowania, zaczyna się świecić już przy około 90%
A jak jest z kartami pamięci? Obsługuje Micro SD? Z tego co widziałem, mogę tam zamontować do 32GB. Czy jak zamontuję 32GB, będą jakieś problemy? Lub bardzo zwolni?
Tipo ogólnie jest wolny. Jak Tico wśród samochodów.
Widać kto woli truć innym dupsko na forum zamiast sprawdzić instrukcję dołączoną do telefonu.
Niektórzy nie są dość bystrzy na smarta, nawet na taki low-end.
[9] Instrukcja to jedna rozkładana kartka, po tym co uprzednio przeczytałem stwierdziłem, że wiem już wszystko co napisali w tej instrukcji, jednak szukam bardziej szczegółowych informacje. Warto wspomnieć, że odpowiedzi nie są tylko dla mnie, ktoś inny też może tego szukać.
Z tego co widzę to mam kilka ekranów głównych, jak usunąć widzety właśnie z tych ekranów? Jak usunąć ikonki w menu? Czy do korzystania z aktualizacji aplikacji muszę się zalogować do konta Google?
Jak pasek Google z ekranu?
Gdy uruchamiam odtwarzacz, widzę jakiś konkretny utwór. Chcę przechodzić od razu do wyboru list. wg. wykonawców, albumów itp. Jak to zmienić?
Jezusie to sa podstawy obsługi Androida O_O
kliknij coś paluchem dłużej na ekranie to zobaczysz co można z tym zrobić
Wyłączyłem telefon, włączyłem i teraz nic nie mogę robić na pulpicie, blokadę wyłączyłem w opcjach. Co to jest?
to się nazywa http://forum.android.com.pl/ i dział twojego telefonu
Musisz wyrzucić telefon do śmietnika.