Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: L.A noire pre-order w empik.com

20.05.2011 15:50
1
zanonimizowany655049
62
Generał

L.A noire pre-order w empik.com

Witam.W empiku do gry L.A noire obiecali soundtrack oraz dodatkową misję jeśli grę zamówiłem w przedsprzedaży.Grę dzisiaj odebrałem lecz ani żadnej kartki z kodem na DLC ani płyty z soundtrackiem z gry nie było.
Cytat z empik.com
Bonus w empik.com
W skład tego preordera wchodzi 90 minut dodatkowej rozgrywki oraz soundtrack.

Dochodzenie policyjne “A Slip of the Tongue” jest dodatkową sprawą, w której pozornie zajmujesz się błahą kradzieży, by wkrótce przerodzić się w wybuchowe śledztwo w sprawie największej siatki oszustów samochodowych, jakie widziało miasto. Z rosnącą liczbą skradzionych aut coraz podejrzanymi typami pojawiającymi się na każdym kroku, czy będziesz w stanie pomóc Cole’owi rozgryźć największą sprawę w jego dotychczasowej karierze?

Teraz pytanie do osób które zamówiły też pre-order w empik.com:Czy też nie dostaliście żadnej dodatkowej kartki z kodem lub soundtracku?Może to jest na którejś płycie?

20.05.2011 22:52
2
odpowiedz
zanonimizowany578794
4
Junior

Słuchaj, też zamówiłem L.A. Noire preorder w empiku, już go mam, też nie miałem żadnej karteczki w pudełku, a kody na dodatkową sprawę i na soundtrack przysłali mi na majla. Bajerancka sprawa ;D Tyle że nie wiem gdzie wpisać ten kod na soundtrack ; >

21.05.2011 08:42
😊
3
odpowiedz
gamer108
35
Konsul

Też dostałem 2 kody emailem. Wpisać je trzeba w menu głównym tam gdzie masz PSStore lub XboxLive w zależności od tego jaka konsola.

21.05.2011 09:12
4
odpowiedz
zanonimizowany655049
62
Generał

Aha dzięki.Przysłali mi dopiero wieczorem więc dlatego się pytałem tu na Golu.

Forum: L.A noire pre-order w empik.com