Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Kupował ktoś coś na tej stronie ?

09.10.2012 18:39
1
focal
85
Konsul

Kupował ktoś coś na tej stronie ?

http://londonay.com/ - przypadkiem trafiłem tą stronę. Z tego co widze to są bardzo niskie ceny, aczkolwiek wole zapytać kogoś kto zna temat czy to nie jest jakiś wałek, bo za darmo nic nie ma. Jeśli ktoś miał styczność - pisać:)

09.10.2012 18:58
😱
2
odpowiedz
zanonimizowany30338
137
Legend
09.10.2012 19:01
3
odpowiedz
zanonimizowany160056
102
Senator

2. Jak kupować w strefie "Szok Niskie Ceny"
- produkty oznaczona w sklepie napisem Szok Niska Cena nie możesz kupować na stronie LONDONAY
- wybierz 5 dowolnych produktów ze Sklepu LONDONAY które chcesz kupić tanio i wyślij emailem do nas ich kody
- możesz wybrać zarówno produkty z oznaczeniem Szok Niska Cena jak i bez tego oznaczenia
- nie możesz wybierać produktów które mają oznaczenie (!) lub (x)
- możesz wybierać nawet te produkty, które nie są oznaczone jako Szok Niska Cena
- gdy otrzymamy od Ciebie kody produktów które chcesz kupić w niższej cenie, zostaną one umieszczone w strefie Szok Niskie
Ceny w oddzielnym serwisie którego adres otrzymasz po aktywacji oferty
- cena startowa produktu do licytacji to obowiązująca cena rynkowa (od tej ceny zaczyna się licytacja w dół)
- zakupu dokonujesz według zasad obowiązujących w serwisie który organizuje tanie kupowanie (np.licytacja ceny w dół)
- każde zalicytowanie oferty obniża cenę produktu który chcesz nabyć
- sam decydujesz w którym momencie i za jaką kwotę dokonujesz właściwego zakupu

09.10.2012 19:03
tadzikg
4
odpowiedz
tadzikg
190
starszy brygadier

strefia "Szok Niskie Ceny" - tutaj haczyk, nie czytałem tego xD

09.10.2012 19:06
😁
5
odpowiedz
zanonimizowany636606
89
Generał

hahaha
życzę powodzenia z takim biznesem:

10. Oferty specjalne takie jak np."Szok Niskie Ceny" organizowane są okresowo. Sprzedaż produktów z oferty "Szok Niskie Ceny" nie odbywa się w Sklepie LONDONAY ani za pośrednictwem LONDONAY Ltd. Po zakupie oferty klient otrzymuje Kupon Rabatowy (100 zł) + Stały Rabat 5% + dostęp do zewnętrznych serwisów i stron internetowych organizujących tanie kupowanie na zasadach określonych przez te serwisy (np.płatna licytacja z ceną w dół w serwisie Geloo.pl). W ramach oferty Klient otrzymuje możliwość dodania do pięciu dowolnych produktów z całego Sklepu LONDONAY do serwisu Geloo.pl. Dodane produkty umieszczane są w Geloo.pl w cenie startowej bez rabatu (w tzw.cenie rynkowej) i od takiej ceny rozpoczyna się licytacja w dół. Kupon Rabatowy i Rabat 5% są to oddzielne oferty do wykorzystania wyłącznie na stronie Sklepu LONDONAY.

11. Produkty prezentowane na stronie Sklepu LONDONAY przedstawione w strefie "Szok Niskie Ceny" oraz "Tania elektronika" nie stanowią oferty handlowej, a prezentowane ceny są cenami przykładowymi. LONDONAY Ltd nie gwarantuje dostępności produktów i wysokości cen podanych na stronie, ponieważ ostateczna cena zakupu uzależniona jest od ilości osób kupujących (licytujących) oraz korzystających z serwisów organizujących tanie kupowanie.

12. Kupujący chcąc zakupić produkt w niskiej cenie dodaje go do strefy "Szok Niskie Ceny" (wg.instrukcji otrzymanej w emailu po zakupie oferty w cenie startowej-rynkowej), a następnie dokonuje zakupu według zasad serwisu prowadzącego sprzedaż - Geloo.pl (zasady licytacji opisane na stronie).

13. Kupon Rabatowy otrzymany jako GRATIS lub zakupiony w ofercie "Szok Niskie Ceny" upoważnia do zniżki w Sklepie LONDONAY wynoszącej od 100 do 400 zł pod warunkiem gdy w koszyku znajduje się minimum pięć produktów o łącznej wartości wynoszącej od 500 do 2000 zł.
W przypadku kupna/sprzedaży Kuponu Rabatowego naliczana jest prowizja zgodnie z tabelą wynagrodzeń - nabycie Kuponu Rabatowego nie jest wliczane w tzw. zakup aktywacyjny (licencja START I).

09.10.2012 19:14
6
odpowiedz
zanonimizowany827415
5
Generał

Sprzedaż dostępu do innych serwisów, ceny przykładowe i zależne od ilości kupujących.
A sama firma zarejestrowana w Anglii i Walii.
A najlepsze jest to, że to wszystko jest pewnie legalne.

09.10.2012 20:18
Mr.B-F
7
odpowiedz
Mr.B-F
107
Generał

A sama firma zarejestrowana w Anglii i Walii.
A najlepsze jest to, że to wszystko jest pewnie legalne.

Z tego co mi wiadomo w Anglii takie niby legalne naciaganie jest zabronione i mozna isc za to nawet siedziec. Sprzedaz jest do polski wiec pewnie jakis oszukany polak musialby sie pofatygowac i zrobic z nimi porzadek:P Poczytajcie sobie te regulaminy, warunki zwrotow etc. Mnie to sie az krew gotuje :P

09.10.2012 20:22
DarkStar
😁
8
odpowiedz
DarkStar
175
magister inzynier

Zmieńcie sobie języka na angielski...:)

09.10.2012 21:00
9
odpowiedz
Child of Pain
191
Legend

Gdzie ta zmiana jezyka?

09.10.2012 21:27
10
odpowiedz
zanonimizowany862520
5
Konsul

czytam i nie wiem o co chodzi.
Ipad 2 za 400zł. Widzę taką cenę - wiem, że ściema bo to nawet koszta produkcji pewnie się nie zwrócą.
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? Lub jak można kupić tego ipada za 400zł (chociaż pewnie nie można)?

Forum: Kupował ktoś coś na tej stronie ?