Witam
Chciałbym sobie kupić konsolę PlayStation 3 lub Xbox 360 + Tv najlepiej LG do 32"
Pytanie moje brzmi, gdzie najlepiej wziąć na raty Media Markt, Saturn chodzi mi o rzeczy związane z ratami na jakich zasadach itd.
Co byście mi doradzili czy play czy xbox?
Moje zarobki to 1500zł brutto + premia czy to nie będzie problemem taki zarobek?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
QamilekQ - a co, na Xa za darmo gry rozdają?
Bukol - a jak stoisz z angielskim? Bo jeśli kiepsko, to bierz ps3, więcej lokalizowanych tytułów. Co do kredytu to pewności nie mam, ale jeśli nie masz innych zobowiązań, umowę masz na czas nieokreślony, to powinno się udać :)
[3] Tak jakby. Póki nie ma acta (f*ck acta) to przyznam się - pirace i super się czuje.
yasiu ---> Umowę mam na czas określony a dokładnie umowa 5-cio letnia i nie mam innych zobowiązań.
Angielski dość kumam więc nie byłoby problemu, tylko jak z tym kredytem, bo narazie nie mam
czasu by jechać do Saturna czy Media Markt żeby się przekonać.
Nie musisz mieć mieć umowy na czas nieokreślony. Umowa na czas określony w zupełności wystarczy z zastrzeżeniem, że nie dostaniesz rat na dłużej niż masz umowę.
Wysokość zarobków również nie powinna stanowić problemu.
Tego nikt ci nie powie ot tak, z rękawa. Kredyt na te 3k na 24 raty moim zdaniem powinieneś dostać, ale to nie ode mnie zależy :)
QamileQ - no to ja w takim razie jestem za wejściem ACTA.
Miszka - prawda, ja po prostu nie wziąłem pod uwagę tak długiej umowy :)
yasiu ---> Ok dzięki wielkie kolega mi właśnie też mówił o RTV Euro AGD, wielkie dzięki wszystkim co wnieśli coś w ten wątek ;)