Hej zakładałem temat gdyż pytałem o radę https://www.gry-online.pl/forum/jaki-telefon-nowyuzywany-500-800-zl-max/z7b50dff?N=1
Zdecydowałem się na Wave i sprzedawca kręci, oszukuje, kłamie, mam tego dosyć :/ W dodatku nie mam baterii w swoim tel i też mi zaraz padnie dlatego proszę o propozycję.
Jestem z Warszawy, Rotunda, Budynek z reklamą LG
Ja zamówiłem Samsunga Spica
Siostra ma, polecam...
Bardz fajny, duży i wyraźny wyświetlacz, android, Wi-Fi, nieduża cena.
Tylko ostrzegam że jeśli ten smartfon ma służyć ci tylko do pisania smsów czy dzwonienia to odpuść...
Dodam że też byłem wczoraj w komisie i faktycznie sprzedawcy sami nie widzą co sprzedają, koleś rzuca mi Samsunga z rozsuwaną klpką, widac pikseloze, ale wciska mi go jako dobry model... A nawet nie wiedział jakiego ma Androida
Nie, ja go sam dopiero kupiłem ;>
Ludzie narzekają, ale jeśli kumasz sprawy androida, to wystarczy wgrac jakiś nieoficjalny OS i masz dobrego Smartfona
Tylko, ze Android to system malo rozwojowy. Owszem wychodza nowe wersje, ale starsze modele smartfonow bardzo szybko traca oficjalne wsparcie. Dlatego ludzie coraz bardziej przekonuja sie do Windows Phone 7. Moze nie jest na razie tak popularny jak Android, ale ma juz 60 tys aplikacji, czyli pewnie wiecej niz App Store, jesli wyrzucic z niego wszystkie popierdulki.
ale ma juz 60 tys aplikacji, czyli pewnie wiecej niz App Store, jesli wyrzucic z niego wszystkie popierdulki.
budziakowski
zajmij sie lepiej swoja stronka, bo takie bzdury piszesz ze rece opadaja
Moze nie jest na razie tak popularny jak Android, ale ma juz 60 tys aplikacji, czyli pewnie wiecej niz App Store, jesli wyrzucic z niego wszystkie popierdulki.
Zdajesz sobie sprawę, że ponad 99% tych aplikacji nie jest warta zainstalowania?
"Dlatego ludzie coraz bardziej przekonuja sie do Windows Phone 7."
Chyba nie z własnej woli :D
Bitch please, WP7 to padaka, która nie ma startu do Androida i IOS