Witam szukam karty graficznej gtx 970 do 1100 zł. Oczywiście karta może być używana, ale najlepiej żeby była na gwarancji. Oferty podawać w komentarzach. Z góry dziękuję.
A może chcesz GF 8600 GT? Tylko 80 zł bym krzyknął
Powodzenia, najtańsza używka na allegro 1270zł i jeszcze licytują :)
Za tyle to ofert się nie doczekasz. Ja za swoją Msi dałem1400zł ale to zaraz po premierze. Za nówkę. Jak widzę, to teraz są po 1600zł... Są licytację na serwisach aukcyjnych ale jest ich mało (sprzedają Ci, co z różnych powodów muszą albo zmieniają na 980, ewentualnie titana. A tak to każdy trzyma bo to nowa i wydajna karta) a o 1100zł możesz zapomnieć. Używki sprzedają się za około 1400zł albo i lepiej. No i nie kupuj kart referencyjnych. Wszystkie używki będą miały jeszcze gwarancję bo to młode karty. Powodzenia
Ps. @NewGravedigger - Hehe...za 1100/1200 albo nawet 1300 to sam bym kupił (ale ne referenta;p) coś od msi/asus/gigabyte i sprzedał z zyskiem;p
MSI kupiłem ostatnio za 1450 i tak sobie pluję w brodę
w marcu jeszcze schodziły poniżej 1400, myślałem, że będzie taniej, a tu zonk.
Swojego Strixa kupiłem za 1750 zł, ale było to w październiku ubiegłego roku, a teraz ludzie narzekają że 1400 to dużo ;)
Ja właśnie planuję kupić w przyszłym tygodniu Asusa Strix, na X-Kom chodzi za niecałe 1600zł, ale jak odejmę sobie koszt gier, które dodają do karty, a które i tak planowałem kupić to wychodzi poniżej 1400zł.
Mówię o Strixie OC, inna sprawa, że nikt mnie nie przekona do jakichś Palitów, od dawien dawna jadę na sprzęcie Asusa i sobie chwalę.
To uważaj jak na asusiku się przejedziesz jak ja. To będziesz wtedy inaczej śpiewała.
Ja Palita i jestem zadowolony, cewki nie piszcza, karta cicha pod obciazeniem :)
Na każdej firmie można się "przejechać" ;) Sam ostatnio oddałem mobo asusa (usterka ciężka do wykrycia, od razu nie można było zdiagnozować) ale to nie znaczy, że asus zły jest, albo cała linia produktów zła. Czasem po prostu coś nie działa, coś się psuje. Od tego jest gwarancja i są zwroty. A i nie bronie asusa. Sam mam kartę Msi a mobo Gigabyte.