Jak myślicie jaka będzie to kraina --->
Uważam że absolutnie najlepszą krainą było Morrowind, toteż chciałbym żeby TES VI rozgrywało się w Valenwood - w końcu pochodzą stamtąd leśne elfy, jakby nie patrzeć krewniacy mrocznych elfów.
Z resztą niezależnie gdzie gra będzie miała miejsce, chciałbym designu poziomie Balmory, Ald'Ruhn, Vivec, Sadith Mora (i podobnych) czy nawet Seyda Neen i okolic. Średniowieczny klimat Obliviona i Skyrima był dla mnie dużym zawodem, choć do samych gier nic nie mam (no, może poza niektórymi kretyńskimi rozwiązaniami z Obliviona).
ja bym umiescil akcje w pustce :D ciekawe co by bylo :D pewnie najlepsza czesc z wszystkich czesci serii
Mam nadzieję, że Morrowind (poza wyspą Vvardenfell) lub Wysoka Skała. Na pewno nie chciałbym, żeby akcja działa się w tropikach i na pustyni Elsweyr.
W Skyrim najbardziej nie podobała mi się mnogość, jaskiń, krypt i tego typu miejsc. Gęste obszary leśne to byłaby miła odmiana.
@up
Jeśli lasy to zdecydowanie Valenwood :)
Chciałbym powrotu do Morrowind ;).
Chciałbym żeby akcja działa się w Summurset Isle lub Valenwood.
O ile Summerset byłby ciekawą krainą, to obecność Altmerów tj. Wysokich Elfów nie dałaby mi grać w tą grę :).
Jeżeli zrobią następną część, to zapewne będzie to jakiś nowy obszar którego nie było w poprzednich odsłonach