Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Konto w League of Legends w dobre ręce.

02.11.2013 12:53
1
zanonimizowany953030
1
Junior

Konto w League of Legends w dobre ręce.

Czesc :) Jako ze calkiem sporo osob w ostatnich czasach przywyklo spedzac czas przed ta gra jasne jest ze niektorzy rezygnuja z niej lub po prostu nudzi im sie i robia sobie wieksza lub mniejsza przerwe. I tu chcialbym zwrocic sie z pytaniem do Was. Czy ktos z Was posiada i moglby ewentualnie udostepnic mi konto powiedzmy25 lvl+, gdzyz jakis czas temu ja takze zrobilem sobie niemala przerwe a moje konto podarowalem mojemu koledze. A po prostu nieuprzejmie byloby teraz sie o nie upomniec, Nie zalezy mi na ilosci bohaterow, runach czy skinach, po prostu zalezy mi tylko na lvl summonera gdyz kazdy wie z jakimi osobami przychodzi grac na poczatku, Jesli wiec znalazlaby sie taka uprzejma osoba i gotowa bylaby odstapic w/w konto prosilbym o kontakt na email: [email protected]

08.11.2013 11:46
2
odpowiedz
zanonimizowany12249
164
Legend

kup sobie na alegro pelno tego i ceny sa male :P

08.11.2013 12:00
ProTyp
😉
3
odpowiedz
ProTyp
172
random

Mam pytanie. Skąd wy (ludzie proszacy codziennie o konta w lolu) bierzecie adres tego forum? Na jakimś innym forum podali adres GoLa z informacją, że tu często oddają te konta? Serio pytam.

08.11.2013 12:02
4
odpowiedz
mckk
28
Senator

Już wysłałem dane do konta. Miłej gry :)

08.11.2013 13:15
AIDIDPl
😁
5
odpowiedz
AIDIDPl
183
PC-towiec

Ósmy raz chyba o to żebra...

ProTyp---> To jest jedna i ta sama osoba, tylko nikt mu ot tak nie chce dać konta, ale to mu nie przeszkadza...

08.11.2013 13:17
6
odpowiedz
Choke
39
Lets do this!

Jakieś tam na 30lvl miałem, pare stron run, większość bohaterów i kilka skinów. Poszło na [email protected]

Forum: Konto w League of Legends w dobre ręce.