Xbox 360 w wersji Elite przyciąga wielu nowych nabywców
brytyjczycy (mlodzi) maja taki zart: ""once you go black you never go back" ;)
a tak powaznie - dobra cena i ogolnie popularna konsola - u mnie w firmie ma ja co drugi "chlop" :)
Elite to raz, zestaw z HALO 3 to dwa :) Dobra konsola za dosc przystepna cene z duza iloscia gier ktore juz sa i ktore sa zapowiedziane :)
Ech, czy kolor jest taki ważny liczy się to co konsola potrafi :D
Za cenę ELITE można już kupić PS3 również...
a jak z awaryjnością tej wersji konsoli? i czy chodzi ciszej od premium
hansatan ===> a niby gdzie? i jakim cudem
Elite - €459
Ps3 - €609
Nie wiem czy jest cichszy. Ja mam taka idiotyczna tendencje ze gram na konsoli z wlaczonym dzwiekiem (wiem wiem niezly ze mnie perwers) i nie slysze konsoli. Nie slyszalem premium nie slysze teraz elite.
Tzymische_3 zabawny jestes wlasnie przegladalem calego ebaya .uk i nawet najdrozszy model nie kosztuje 600 EURO , chodza od 250 do 500 z duperelami
a inna sprawa czego nikt nie napisal ze ludzie wola kupic tego 360 bo wiadomo ze sie moze nie spali jak starsze modele dlatego wybieraja ta drozsza wersje
Elite kosztuje w polsce 1799 zł, a PS3 z 60GB można dostać za 1769 zł na komputroniku...
Konsola działa tak samo głośno jak premium i jest tak samo awaryjna po prostu ma czarny kolor, dysk 120 GB (który możesz dokupić do premium) i HDMI
to ja ich nierozumiem, wiedza ze xboxy sie psuja to robia nowa wersje i nic z tym nierobia
"to ja ich nierozumiem, wiedza ze xboxy sie psuja to robia nowa wersje i nic z tym nierobia'
psują się (psuły) tylko x ze starych serii produkcyjnych(data produkcji przed połową 2006 roku)
denerwują mnie już takie slogany,psuły się to fakt, ale teraz jest znaczenie lepiej. w nowych premium np. jest dodatkowy wiatrak.
konsola nie jest cicha ale głośna za bardzo nie jest,chyba, że ktoś gra bez dźwięku,ale są tacy masochiści?
Uwierz mi, ze sa.
Odpalajac klocka z gra w napedzie w nocy (lubie np. pograc z amerykancami) postawisz domownikow na nogi.
hansatan---> umiesz czytać to czytaj do końca! Wyraźnie jest napisane, że konsola jest po testach, czyli była używana!.
dhsfdsfdsf--> może i chodzą od 200 do 500 max, ale pewnie połowa z nich była używana
I co z tego, że po testach, ale jest prawie nowa i masz gwarancję... Zresztą w innych sklepach też można znaleść w podobnej cenie nową tylko trzeba poszukać.
X360 jest b. głośny ten kto mówi, że nie jest chyba nigdy nie odpalał na nim gry :)
prawie robi wielką różnicę to samo można powiedzieć o prawie nowym Mercedesie z 2005r ma maly przebieg i jest prawie nowy i co z tego, nie wiesz ile tak naprawdę ma przejechane, jak za te pieniądze można mieć nową Toyote a nie prawie nowego Merca. znajdź mi ps3 nówkę nie używaną ze sklepu nie allegro za niższą cenę niż elite. Zresztą ja nie widzę sensu kupowania używanego sprzętu jeszcze za takie pieniądze.
a co do głośności X360 to prawda, ale elit są dużo cichsze, ale nie wiem kto gra bez głosu mi to nie przeszkadza, zapominam o tym :)
??? [ tomi_boss ]
to ja ich nierozumiem, wiedza ze xboxy sie psuja to robia nowa wersje i nic z tym nierobia
Zaprzeczasz samemu sobie ;)
kabum - kupowanie nowego samochodu - robia to nieliczni, nawet Ci co maja kase, kupuja najczesciej 2-3 letnie, bo wartosc jest o wiele nizsza, nie wiesz, to po co piszesz takie bzdety; osobsicie jakbym w dzien zakupu ps3 mial "na komputroniku za 1700zl z kilkoma rysami bo po testach" to byl wzial od reki, gwara i tak jest nowa, 2 lata. Do przesady. A jak ktos twierdzi, ze X360 nie slychac jak sie odpali to to w ogole nie ma co dyskutowac, niektorzy nawet czarno-czarne nazywaja zielone.
realsolo ===> o wielki golowy bogaczu, kup sobie glosniki w koncu kup sobie amplituner i wlacz dzwiek. Powiem tak. Mozesz, o bogaczu, wpasc do mnie jak tylko przyjda mi zamowione glosniki. Jesli uslyszysz konsole (uwaga - ja gram z dzwiekiem - dla ciebie to moze byc nieco szokujace...) to jest twoja, wraz z tv, amplitunerem i zestawem glosnikow. ok?
Nie wiem jak można bagatelizować hałas generowany przez konsolę- X360 gry ma bardzo dobre ale hardware przypomina mi chińskie suszarki do włosów - jakością wykonania i generowanym hałasem. I nie wystarczy podgłośnić audio żeby tego nie słyszeć. Można się do tego przyzwyczaić ale są ludzie - tacy jak ja np - których to wk..wia maksymalnie.
i Elite wiele tu nie zmienia - może dopiero Falcon. Ale cichy napęd DVD w X360 to moje marzenie. Niespełnione jak na razie.
albz74 ===> to samo do ciebie. Jesli uslyszysz konsole, to konsola, tv i glosniki sa twoje. Oczywiscie szokujace moze byc to, ze na konsoli da sie grac z dzwiekiem - jakbys przezyl jakis ciezki szok, zapewniam wsparcie medyczne.
3m - ja słyszę stukające zawieszenie w moich ostatnich 4 samochodach więc można powiedziec że jestem freak
nie wiem jak mozna slyszec konsole, siedzac od niej 5m z hakiem, i majac porzadne naglosnienie w domu. Nie wyobrazam sobie tego. Jesli masz tak doskonaly sluch, lepszy niz absolutny, to moze kariera w branzy muzycznej? :]
Tzymische_3 - pewnie, że w sytuacji, którą przedstawiasz trudno usłyszeć konsolę. Wyobraź sobie, że niektórzy grają w nocy na słuchawkach i dźwięki generowane przez konsolę przeszkadzają innym domownikom.
albz74 - nie można bagatelizować hałasu generowanego przez konsolę, dlatego właśnie się z nią żegnam.
MarcinRegin ===> no jesli grasz w tym samym pokoju co inni domownicy spia. To rzeczywiscie moze im przeszkadzac. Chociaz mam dziwne wrazenie ze "swiatlo" generowane przez TV wczesniej by mnie obudzilo niz dzwiek.... Bo jesli chcesz mi wmowic ze slychac konsole przez zamkniete drzwi i sciany..... to albo moje scianki dzialowe sa genialne albo ty mieszkasz w kartonie lol.
Na mieszkanie nie narzekam, a że konsola stoi w sypialni to już inna sprawa. Mam tam odpowiedniego tivika, bo lubię oglądać telewizję z wyrka i tyle. Światło od tv można zawsze jakoś zasłonić np. parawanem, natomiast z wyjacą konsolą nie da się nic zrobić. Można owszem ją wstawić do szawki, ale się ugotuje.
Zresztą to nie ja mam się układać pod jakąs tam konsolę, tylko to dany produkt ma mi zapewnić to co chcę. Dyskusja bez sensu.
true... bez sensu.