Tydzień z Xbox LIVE: 20 grudnia - 26 grudnia
A ja czekam na pierwszy DLC do Fallout New Vegas p.t. "Dead Money". Dziwi mnie dlaczego o nim tu nie wspomniano. Podobno ma być dostępny już jutro !
Aproop ukazania sie ilomilo, to polski XBL ponownie dal ciala.
Oczywiscie rozumiem ze to nowa usluga, trzeba im dac czas itp... bo przeciez do jej startu przygotowywali sie pare lat i biedny MS Polska nie ma doswiadczenia w tej brazy... ale zarzekali sie tyle razy ze nowe pozycje ukazuja sie u nas bez problemow.
Szkoda tylko ze demo ilomilo ktore mozna pobrac od dawna w innych krajach, u nas jest niedostepne. Szkoda tylko ze w demie ilomilo ktore mozna pobrac w innych krajach (po wpisaniu odpowiedniego kodu ze strony WWW) mozna zakupic pelna wersje gry, i mozna to zrobic od dobrych paru tygodni. A u nas ani dema niema, ani kodow nie przyjmuja... jednym slowem... szkoda.
Ba... zabawniejsze ze napisalem do autorow ilomilo opisujac sytuacje. Byli mocno zdziwieni ze ich "tajne kody" nie dzialaja w ktoryms kraju, bo byli swiecie przekonani ze we wszystkich krajach gdzie dosepny jest XBL kod mozna wpisac, a demo sciagnac (a potem dokonac zakupu pelnej gry)
Dlaczego nie mogę pobrać Dead Money (mam odpowiednią liczbę punktów M.) ? Co ciekawe na stronie Xbox.com on jest niby "gratis", a gdy próbuje pobrać to wyskakuje jakiś error (z menu konsoli też) !