Tydzień w tvgry.pl
To prawda, że ostatnie tygodnie były bardzo napięte. Nie sądziłem, że postaracie się ogarnąć z tym wszystkim w tak krótkim czasie. Myślałem, że te wszystkie gry zostaną pokazane w przeciągu kolejnych 2 tygodni. Przyznam szczerze - to pozytywne zaskoczenie.
Krzysiek co do Twojego pytania. Fajnie się czyta te twoje artykuły ale z drugiej strony przygotowanie ich jest czasochłonne. Zajedziesz się nam i co będzie? Pamiętaj, że czas spędzony na pisaniu takich artykułów mógłbyś poświęcić czemuś innemu... a właściwie komuś :) Postaraj się pisać je gdy zostanie czas w godzinach pracy ;) Takie jest moje zdanie. Bardzo ładny artykuł ;)
Tak, chcemy więcej :)
Bardzo fajne ;)
Bardzo fajne :) Można się dowiedzieć jak wygląda u was praca :) I faktycznie, nie jest tak łatwo jak się wydaje :P
Z jednej strony fajne, z drugiej właśnie się dowiedziałem, że sporo filmików z baaardzo ciekawych gier mogłoby być, ale coś się stanie i ich nie ma :(. (Age of Conan np.)
Fajna rzecz do poczytania podczas słuchania AC/DC
Bardzo ciekawy pomysł, z tego co napisałeś, wnioskuję, że praca dziennikarza zajmującego się tylko pisaniem jest znacznie łatwiejsza... chociaż nie tyle co łatwiejsza, ale mniej męcząca. Więcej! ; ]
Wybranie zwycięzcy konkursu, nagranie przeglądu tygodnia i zmontowanie go to jest już kawał roboty. Dodać do tego kolejne gramy. Ciekawi mnie czy w weekendy masz jeszcze chęci do gry.
Bardzo przyjemnie się czyta komentarze zza kulisów. Jeżeli znajdziesz czas to pisz takich więcej! ;-)
Jakiś czas temu był filmik pokazujący jak pracuje ekipa GOLa, wyszla juz jakas druga czesc?
To o czym piszesz jest bardzo interesujace. Z mojej perspektywy ta praca wydawala mi sie do tej pory idealna, a tu jednak jest dosc ostro przerąbane :P. Jesli znajdziecie troche czasu to piszcie tego typu materialy częściej :)
Artykuł z cyklu 'Zza kulis' czyta się przyjemnie, możesz nas uświadomić, że Wasza praca nie przekłada się tylko na siedzenie i granie, ewentualnie podłączamy mikrofon i jedziemy z nagrywaniem. Praca jest bardziej wymagająca, bo ja na przykład nie lubię grać, kiedy boli mnie głowa, albo po prostu nie mam ochoty, Wy musicie to robić ku uciesze publiczności. Osobiście wolę jakieś artykuły o rozkminach na temat gier, ale takie coś z chęcią też przeczytam. Miło, że w wolny weekendowy dzień, chce Ci się pisać specjalnie dla nas. Czekam na wokal Batalii. ^.^ Napiszę trochę o ON/OFFie, z którego właśnie wróciłem. Są targi, jest całkiem sporo ludu, ale mam wrażenie, że większość przyszła tu dla gier, których jest z 20 <z czego może 8 przedpremierowo>, a elektronika użytkowa zalewa każdy kąt. Mnóstwo telewizorów, głośników, kart graficznych i płyt głównych, przy których większość nawet się nie zatrzymuje. Mamy za to Fable III, Tron, kilka gier na Kinecta, które świetnie nie wyglądają, stoisko Razera, ze StarCraftem II i akcesoriami stylizowanymi, ale po godzinie spędzonej tam, miałem już naprawdę dość. Na scenie ludzi zabawia Hut z ekipy CDA, a rozwydrzony tłum wyrywa upominki w postaci gier, podkładek, czasopism z rąk prowadzących. Dookoła panuje ogólny chaos, w który trudno się odnaleźć, przynajmniej ja odczułem takie wrażenie. W sumie nic wielkiego.
PS Nie doczekałem się odpowiedzi. Jeśli wygrałem konkurs, jak mam Was poinformować o adresie, na który możecie wysłać nagrodę?
Naprawdę coraz więcej ciekawych pomysłów w postaci tekstów i filmików się u was pojawia. Dzięki i, aby tak dalej.
Bardzo fajny tekst! Chciałbym widzieć takich wiecej. Ciekawy tydzień? Opowiedz o nim Krzysiu! ;P
Prosił bym o więcej
Prawda jest taka że cały czas się obijacie, tylko kręcicie te wasze gramy których zrobienie zajmuje niespełna godzine. Recenzje to niemalże tylko w święta, bo wolicie sobie pograć i pieprzyć smuty do mikrofonu niż wziąść się do roboty, wasze olewackie podejście zabija wszystkie pozytywy. Choć macie świetne warunki w ogóle nie próbujecie się rozwijać. Dobrze wiecie że to najprawdziwsza prawda i czas sie z nią zmierzyć.
boskijaro ---> Tak. http://gameplay.pl/news.asp?ID=54482
Egzek ---> Cytując Ciebie: "Dzięki temu wątkowi dowiedziałem się jak wiele użytkowników GOLa to bezdenni kretyni."
Łyczek - : )
Bardzo mnie to wciągnęło, przyjemnie się czytało, prosimy o więcej :]
Ależ oczywiście że chcemy! ;)
Egzek - to co oni robią w 1 - 2 dni (mowie o samych filmikach, w sumie Przegląd to własnie takie RW), HYper z swoim "review territory" robił w miesiąc (teraz niewiem jak jest gdyż od momentu oglądania tvgry mam tą telewizję totalnie gdzieś - czyli od roku) więc niewiem do czego te smuty ;)
Powiedziałbym że chciałbym czytać czyściej coś takiego, ale świadomość że dokładam wam roboty nie dawała by mi spać.
Zawsze wiedziałem że walno to roboty ale nie macie co narzekać niektórzy ten czas co wy gracie naparzają na budowie:D ale to co robicie robicie to dobrze więc nie ma co narzekać :) oby tak dalej!
Fajnie określiłeś swoją dziewczynę .
Też chciał bym taką, co prawda mam ale ona jara się na inne klimaty i nic nie wie o współczesnych grach.
oczywiście, że TAK! Pewnie wielu myśli, że taka praca jest łatwa i przyjemna... Prosimy o więcej szczegółow!
Tak,więcej szczegółów między innymi:co jecie,ile pijecie(alk),ile śpicie,gdzie mieszkacie. I JAK WYGLĄDA WASZE STUDIO!
Super tekst! Oczywiście chciałbym więcej takich :D
Mnie rozbroiło jak w filmiku z New Vegas Del mówi "witam was w to przyjemne czwartkowe popołudnie. popijam sobie kawę i gram w Fallouta New Vegas"
Pomyslałem sobie: Gdybym ja miał takie zajęcie to może to czwartkowe popołudnie nie byłoby takie złe :D
kaczek93 >> To nie Del mówił, tylko Krzysiek.
Mi się wydaje albo Del robi znacznie mniej od ciebie, a Moociej co w ogóle robi?
@War Mashine Też słucham AC/DC thunder z tobą!
Force Unleashed II czekam!! Ja zawsze wiedziałem, ze to jest męczące... ale fajne:)
Kiedyś też myślałem ze praca redaktora gierkowego jest fajna, ale zdecydowanie zmieniłem zdanie jakiś czas temu. Przechodzenie w biegu jeszcze myśląc jak to opisac to nie dla mnie, ale dobrze ze jest ktoś kto sie poświeca :D
Mi tam mało tych filmików.
@Qbol69
Kurcze, faktycznie :D
Dzięki za sprostowanie. Czasami zdarza mi się pomylić :)
Pozazdrościć dziewcznyny:)
Ja takiej jeszcze nie znalazłem co by ze mną na kompie czy konsoli chciała grać. Co najwyżej zobaczyć co to jest, ale dalej ją to nie ciekawi...;]
Oczywiście TRZY RAZY TAK!
Oczywiście fajny materiał, oczywiste jest, że jestem za tym kontynuować takie teksty i przy okazji będe mniej-więcej wiedział jakie materiały na tvgry.pl się pojawą :)
Pigar2 podbijam
CZTERY RAZY TAK !!!
Moociej odsuń sie od telewizora bo oślepniesz!
Może i męczące ale są też plusy tej pracy może jak jedni pierwsi w Polsce zagrać w najciekawsze gry przed premierą.
"Kochacie" powiadasz. To zróbcie gramy z Metroida bo nie wiem czy kupić. ;]
Dobra żartuje. Metroid poczeka.
Jak masz czas to oczywiście że chcemy czytać...! ;)
Moja dziewczyna tez gra,lubi bardzo czasem jak dostanie jakis tytul to juz koniec :D Ja tak samo.:)
NBA 2k11 - super. Nie mogę się doczekac ;)
oczywiscie czekamy na wiecej ;d
Oczywiście że chcemy więcej :]
Jeszcze się pytasz?? Jasne, że chcemy więcej!
A mi właśnie wydawało się, że Del robi najwięcej - ciągle tylko Go słyszę w Gramy, sporadycznie Lorda.