Twitter Blue już w Polsce, co daje płatna wersja serwisu?
Dodatkowo, już niedługo abonenci będą mogli cieszyć się zmniejszoną o połowę liczbą reklam.
xD
Łaskawcy
Na co komuś subskrypcja takiego gówna? Dla mnie Twitter jest tragiczny w użytkowaniu, a włączam go jedynie jak widzę jakiś film w czytanym właśnie artykule, który chce obejrzeć i akurat jest na nim. Płatna opcja pozwoli mi łaskawie edytować posty, no wow to jest po prostu xd. Ktoś może naświetlić czym może być usprawiedliwiony ten zakup za 36 miesięcznie. Pytam żeby nie było, że tak jednostronnie zbluzgalem ich, no ale sry, to nie platforma z folami, które wymagają kupienia licencji, czy piosenkami.
"Ktoś może naświetlić czym może być usprawiedliwiony ten zakup za 36 miesięcznie?"
- Otóż skoro firemki widzą że ludzie TAK CHĘTNIE wydają pieniądze na subskrypcje, zaczynają te subskrypcje wciskać wszędzie. Sami sobie jesteście winni.
Poczekacie jeszcze jak u nas będzie zakaz gotówki - co już próbują przepychać i nas z tym przyzwyczajać (dla przykładu protestującym w kanadzie zablokowali dostęp do prywatnych rachunków - protesty tirowców), ograniczenia aut spalinowych, ograniczenia naszych wyjazdów i wylotów na wakacje (kiedy rządzący i bogacze latają i będą latać prywatnymi samolotami na te swoje spędy na których to ustalają jak MY mamy żyć bo ziemia umiera xD) , zakaz mięsa ograniczenia rolnictwa (bo CeŁo 2) i masy innych rzeczy :D
Za wszystko będziecie bulić i to srogo, za to nic nie będziecie mieć :D
Cieszmy się! Nie klaskacie uszami, no szkoda.
Patrząc po "benefitach", ewidentnie nie jest to funkcja kierowana do szarego użytkownika, raczej do jakichś dziennikarzy/infuencerów czy większych serwisów. Ale i tak pewnie mnóstwo frajerów się znajdzie.
Zacznijmy od tego, że w Polsce Twittera używa pięć osób na krzyż. Tutaj tylko Facebook, Instagram i tiktok. Tak to każdy siedzi na WhatsAppie i ma wywalone na media społecznościowe
Zacznijmy od tego, że nie masz racji.
Praktycznie każda osoba, którą znam korzysta z Twittera, choćby jako źródło informacji. To już prędzej Facebook odchodzi do lamusa.
Praktycznie każda osoba, którą znam korzysta z Twittera, choćby jako źródło informacji.
Współczuję tobie i im.
Każda osoba którą ja znam NIE UŻYWA twittera, facebooka, instagrama czy tiktoka.
Ale macie silną psychikę
Czemu zaskakujące że na telefonach są droższe opłaty? Przecież Google/Apple musi zarabiać a Twitter jest w obydwu sklepach. Tak samo jest przy subskrypcjach na Twitchu. Płacisz więcej jeśli subskrybujesz z poziomu telefonu.
Oficjalne logo wygląda jak grafika robiona w 2007 roku w Paincie.
Oj widać braki kadrowe.
możliwość edycji postów przez 30 min, maksymalnie 5 razy,
zwiększenie maksymalnej długości tweetów do 4 tys. znaków,
Mam płacić za coś co powinno być od premiery w standardzie za darmo aby korzystanie z tego miało sens?