Szczecin GameShow 2010 – veni, vidi, ocenili
"Internet? Nie dziękuję, nie jesteśmy zainteresowani."
Bill Gates, 1993
Hahhahah. A poza tym fajna hostessa xD
Moim zdaniem, jeśli pierwszą edycję zaczęli w Szczecinie, powinni te targi kontynuować właśnie tam. Do Szczecina mam daleko, ale uważam, że trzeba tego typu eventy "rozszerzać" bardziej, aniżeli tylko Poznań i Warszawa. Wybrano Szczecin - niech dalej będzie Szczecin. Potem tylko podniosłyby się krzyki, dlaczego zmieniono lokalizację, dlaczego "znowu tam" (w przypadku Poznania i Warszawy). A tak wszystko zostanie "po staremu". Mam oczywiście nadzieję, że za rok będzie jeszcze ciekawej - kto wie, może kiedyś i ja się wybiorę na SGS? :P
Ale ja nigdzie nie napisałem, że koncert duetu Łona&Weber był kiepski. Dla mnie równie dobrze mogłaby wystąpić Violetta Villas - w obu przypadkach nie moje klimaty. Stwierdziłem jedynie, że nagłośnienie było koszmarne...
Łona&Weber kompletnie nie pasuje do takich targów. Co za cymbał wybrał taki rodzaj muzyki? :D
Już mogliby lepiej jakąś orkiestrę zaprosić, która odgrywała by utwory z popularnych gier :).
Dobrze że jest już jakiś punkt zaczepienia, teraz tylko dużo pracy i możliwe że kolejna edycja targów będzie dużo lepsza :)
Bill Gates to ciota, ja bym na jego miejscu kupił internet.
Fajnie się ta impreza prezentuję, jak się rozwinie do właściwego poziomu to może kiedy zawitam, bo póki co niewidzę opłacalności jechać na 2 koniec polski specjalnie na te targi.