Starcraft II [PC] - film z demo gry
Świetnie, świetnie, wreszcie StarCraft 2. Co prawda grafika przypomina tę z WarCraft'a 3 (tyle że podrasowaną) ale całość prezentuje się nader wyśmienicie. Szykuje się kolejny Blizzardowski hit! Powrót SC.
Super!
No gameplay prezentuje się WYŚMIENICIE. Fajne nowe umiejętności no i statek-matka;]
Jedyne co mi sie średnio podobało to dość słaby rozpizd z atomówek.
O ja, przy Black Hole szczeka mi opadla!
Mistrzowie, nie dosc, ze robia piekielnie dobre gry to potrafia to tak trzymac w tajemnicy ze szok...
:O pod koniec filmiku, podczas rozpierduchy, widac scene kiedy zealot podbiega do marine`a, wykonuje jedno ciecie a potem biegnie dalej, marine przestaje strzelac i 2 sekundy pozniej rozpada sie na 2 czesci bryzgajac krwia na wszystkie strony- fenomenalne:D
"Grafika jak z Warcrafta 3" - taaa, masz jeszcze inne równie fantastyczne spostrzeżenia Neo12??
No duzo lepsza nie jest... Pewnie jeszcze ulepsza. Podobaja mi sie nowe pomysly, zdolnosci jednostek. Tego jeszcze nie bylo.
Ta gra nie ma byc Crysisem strategii i RTSow. Ta gra ma bys najbardziej wciagajaca i najbardziej grywalna strategia, ktora da mnostwo frajdy fanom, nawet tym majacym slabsze maszyny :)
Ta gra jest piękna. Coś czuje, że dobrze zrobiłem oszczędzając kasę:)
hellgate82 - ahoj cie obchodzą moje fantastyczne spostrzeżenia. Wystawiłem tylko moją opinię. Grafika to nie Supreme Commander i to widać, ale pewnie gierka pójdzie na starszych maszynach. I pewnie jeszcze ją podrasują (grafikę), w końcu to wczesny gameplay.
Super. Widziałem ten filmik, ale w jezyku koreanskim.
Ja chcę tą grę!
Mothership. Nie mam pytań.
Ciekawe czy będą lotniskowce Protosów ? , i czy pozostałe strony dostaną coś równie potężnego jak ten mothership.
Widać że mają sporo nowych-fajnych pomysłów. C&C 3 zwłaszcza pod względem jednostek był strasznym odgrzewańcem.
Ja patrząc na ten filmik widzę, że pod względem jednostek/lokacji/budynków to właśnie SC 2 jest "strasznym odgrzewańcem" (wszystko wygląda dosłownie identycznie jak w SC1 tylko, że przerobili to na w miarę znośne 3D) czego akurat z całą pewnością C&C 3 zarzucić nie można. Tak czy siak widać, że mocno nawiązują do pierwszej części, co w sumie dobrze dla starych fanów jedynki - do których się zresztą zaliczam. Ciekawe jak SC2 się sprawdzi w dzisiejszych czasach, gdy konkurencja jest naprawdę silna, a gracze już nie jedno na swych monitorach widzieli, więc i ciężko będzie ich czymś zaskoczyć.
Wszystko bedzie zalezalo od gameplaya jesli dobrze zbalansuja rasy a jednoczesnie kazda z nich bedzie inna pod wzgledem rozgrywki jak to w przypadku sc1 to gierka sie przyjmie wsrod graczy i grafika nie bedzie miala najmniejszego znaczenia bo liczy sie rywalizacja i grywalnosc. Napewno na poczatku nie bedzie gra wymiatac ale powychodza patche mapki itp i bedzie ok :)
holy szit xD nieźle to wygląda ^^ nowe jednostki i budynki, nowe możliwości. Zajebioza (:
good game - taki skrót z multiplaya :)
Mam nadzieję ze jednak dodadzą jedną dodatkową rasę od razu w podstawce :)
I z niecierpliwością czekam na filmiki od terran i zergów :)
Powiem tak, jeszcze nie było gry, której bym tak bardzo oczekiwał po obejrzeniu jednego filmiku.
Zmiany będą wręcz REWOLUCYJNE! O Jezuniu, będzie się działo!!!!