Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Soft dla gracza i nie tylko #2 CustoPack Tools, czyli chirurgia plastyczna Windowsa

19.09.2012 23:00
HubertT
1
HubertT
46
Łowca Androidów

Ciekawe, właśnie się zastanawiałem jak ubarwić sobie windowsową codzienność :)
Zaraz obadam ten soft, od czasu windows blinds faktycznie nie oglądałem tego typu programów.

19.09.2012 23:06
guy_fawkes
2
odpowiedz
guy_fawkes
24
Pretorianin

Warto tym bardziej, że jest darmowy. Mam nadzieję, że znajdziesz wśród kompozycji coś dla siebie. :)

20.09.2012 06:18
3
odpowiedz
zanonimizowany862964
4
Legionista

Ja mam niechęć do tego typu programów. Kiedyś się w to bawiłem i skopałem sobie cały system.

20.09.2012 09:20
guy_fawkes
4
odpowiedz
guy_fawkes
24
Pretorianin

Ja natomiast od lat bawię się różnymi modyfikatorami wyglądu systemu i jeszcze nigdy nie spotkało mnie nic złego z ich strony, obojętnie czy na XP, czy na 7. Klucz to zrozumienie, co taki program dokładnie robi, by potem móc to bez problemów cofnąć w razie potrzeby.

20.09.2012 09:59
5
odpowiedz
zanonimizowany643866
15
Chorąży

Raz jeden bawiłem się takimi programami i skończyło się źle. Fakt, było to jeszcze na XP. Kilka razy coś pozmieniałem, nic się nie stało, ale zachęcająco to nie wyglądało. No a potem tak sobie zmieniłem, że nawet cofnąć nie umiałem, wszystko się zrypało, skończyło się przeinstalowaniem systemu. ;D Ale muszę przyznać, o ile normalnie takie "głupoty" od jakiegoś czasu omijam z lekkim uśmiechem politowania, to głównie z nudów przeczytałem ten artykuł i zainstalowałem! Tak, pierwszy raz od kilku lat. Zainteresowało mnie, może coś ciekawego z tego wyjdzie :)

20.09.2012 10:20
guy_fawkes
6
odpowiedz
guy_fawkes
24
Pretorianin

Życzę powodzenia. :) To nie alternatywny shell, więc nie powinien niczego skopać.

gameplay.pl Soft dla gracza i nie tylko #2 CustoPack Tools, czyli chirurgia plastyczna Windowsa