Soft dla gracza i nie tylko #2: CustoPack Tools, czyli chirurgia plastyczna Windowsa
Ciekawe, właśnie się zastanawiałem jak ubarwić sobie windowsową codzienność :)
Zaraz obadam ten soft, od czasu windows blinds faktycznie nie oglądałem tego typu programów.
Warto tym bardziej, że jest darmowy. Mam nadzieję, że znajdziesz wśród kompozycji coś dla siebie. :)
Ja mam niechęć do tego typu programów. Kiedyś się w to bawiłem i skopałem sobie cały system.
Ja natomiast od lat bawię się różnymi modyfikatorami wyglądu systemu i jeszcze nigdy nie spotkało mnie nic złego z ich strony, obojętnie czy na XP, czy na 7. Klucz to zrozumienie, co taki program dokładnie robi, by potem móc to bez problemów cofnąć w razie potrzeby.
Raz jeden bawiłem się takimi programami i skończyło się źle. Fakt, było to jeszcze na XP. Kilka razy coś pozmieniałem, nic się nie stało, ale zachęcająco to nie wyglądało. No a potem tak sobie zmieniłem, że nawet cofnąć nie umiałem, wszystko się zrypało, skończyło się przeinstalowaniem systemu. ;D Ale muszę przyznać, o ile normalnie takie "głupoty" od jakiegoś czasu omijam z lekkim uśmiechem politowania, to głównie z nudów przeczytałem ten artykuł i zainstalowałem! Tak, pierwszy raz od kilku lat. Zainteresowało mnie, może coś ciekawego z tego wyjdzie :)
Życzę powodzenia. :) To nie alternatywny shell, więc nie powinien niczego skopać.