Rozpocznij rok 2010 z nowym programem antywirusowym ESET Smart Security 4
Łatwizna :)
dokładnie ;)
Powoooodzenia, przydałby się taki ESET. :)
ehhh, skoro nie udało mi się wygrać żadnych gier czy konsol, to może chociaż antywira? xD
Kurzce ja chce wygrać bo akurat planowałem kupić bratu na gwiazdkę a tak to bym miał za darmo.
proste :)
Mam nadzieję, że wygram. Powodzenia innym !!!!!!!
Warto, warto. Zwłaszcza że Eset ma bardzo dobre antywiry.
Wysłane. Powodzenia wszystkim ;)
na jaki okres jest ten antywirus?
Poszło! Powodzonka!
powodzenia bo wiem że znow nie wygram ;(
no więc powodzenia'')
Łatwe były pytanka;p Powodzenia wszystkim życzę;D
Hehe, zawsze przy konkursach piszecie, że łatwe pytania, a pewnie na żadne nie znaliście odpowiedzi bez googli :P
Pytania łatwe! Powodzenia dla innych (także tych korzystających z wikipedii)
Powodzenia.
Pytanka bardzo łatwe :)
@olej - na gwiazdkę będzie troszeczkę za późno konkurs się kończy 6 stycznia.
Powodzenia prawie wszystkim (prawie bo jeden egzemplarz dla mnie no nie?)
POWODZENIA
No ESET BY SIĘ PRZYDAŁ
jak wygram to na pewno się przyda a tak pozostaje przy AVAScie i Ad-Aware
A według mnie wcale to nie było takie łatwe... No, może poza pierwszym ^^
Ten konkurs był prosty zrobiłem go w minutkę. Życzę wszystkim powodzenia i szczęścia, bo ja i tak nie wygram :(.
6. Nagrody nie podlegają zamianie na ekwiwalent pieniężny.
A wymiana na Kaspersky Internet Security?
Mam nadzieje że się uda... ^^ i życzę wszystkim wygranej... oczywiście sobie też xD
Ciekawe kto wygra przydal by mi sie antyvirus kolega ma taki i zachwala
Kaspersky i tak wymiata;D
poszło..pytania łatwiutkie...powodzenia wszystkim zycze...oraz wesołych Swiat i udanego Sylwka..;P
Ile czasu trwa licencja ? Zamieniłbym stary Internet security na ten.
Własnie ile czasu trwa licencja.....?
ktoś z was coś wygrał, a jak tak to co
Czacha47 konkursów nie sponsoruje gry-online, a w tym przypadku wydawca ESET więc na 100% nie
Poszłoo.. Przydałby się taki ESETcik. xD Powodzenia
Prościzna odpowiedziałem na wszystkie odp poprawnie mam nadzieje że coś wygram ..
już dawno temu moje odpowiedzi poszły, z tym konkursem na xboxa mi nie wyszło mam nadzieje ze teraz mi się poszczęści
kurde nie znam odpowiedzi na ostatnie pytanie.
fajny i łatwy konkurs życzę powodzenia
Ciekawe na ile czasu licencja będzie na rok czy dwa może na 4:D
swietny antyvir, uzywam ale sie przyda nowy bo ten sie konczy za kilka dni
Łatwy nie łatwy ,ale potrzebny jest też łut szczęścia którego mi nie zabraknie w 2010 roku i paru innym osobom
kiedy wyniki?
Bardzo dobry antywirus, przede wszystkim nie muli kompa jak niektóre programy. Życzę wszystkim powodzenia :P
raczej jeszcze nie
gratuluję wygranym !
i znowu nie wygralem cholera!
:(
Witam, sorry że odnawiam temat ale mi cudowna listonoszka zostawiła aviso (jak zwykle). A teraz juz nie odbiore do konca weekendu. Mam pytanie do wygranych (ewentualnie moderatorów), na ile trwa licencja bo jestem bardzo ciekaw. Muszę się pochwalić :)
Paczka dotarła (awizo było w czwartek). Muszę ponarzekać na Pocztę Polską, bo znów nawaliła. Zawartość (pudełko) była dość mocno uszkodzona. Na szczęście to co najważniejsze, czyli kartka z
numerem seryjnym, jest nienaruszone.
Do magik603 i innych, którzy pytali się o licencję - licencja jest na okres jednego roku.
Tak ja miałem trochę obite opakowanie ale najważniejsze ze dotarło. Nie miałem jeszcze czasu ale dzis wieczorkiem sobie zainstaluje.
@primo1988
Tak.
Przepisane z certyfikatu (tej dołączonej kartki z numerem seryjnym):
OKRES: 1 rok
WERSJA: 1 użytkownik
(ochrona tylko dla stacji roboczych)
Link do tego właśnie pakietu w sklepie dystrybutora DAGMA: http://www.sklep.dagma.com.pl/add2cart.php?product=155&count=1