Relacja z imprezy Team Fortress 2 z gameplay.pl
Jestem w telewizji :O Dopiero teraz widzę, jak ja śmiesznie chodzę po mapie.
Kozacko było.
Nie będę się powtarzał, gdyż już na temat wczorajszych rozgrywek wypowiedziałem się w innym wątku, ale dodam jedynie, że zabawa z Wami była naprawdę przednia ;)
Mimo wszystko Rock przesadziłeś z tym, że skład zaczął zaczął się rozpadać po okresie pół godziny ;) W praktycznie "pełnym" teamie łupaliśmy się jakieś dobre 60 minut :P
Jeżeli chodzi o pomysły na najbliższe eventy , to popieram pomysł z L4D2, a dodatkwo dorzucam od siebie Borderlands, które ma naprawdę niezłego Coopa :)
Do Portalowego coopa mimo wszystko podchodzę sceptycznie, gdyż wypalić on może w przypadku, kiedy albo gracze wcześniej nie grali, albo będą skupiać się na robieniu achievementów... Ja i jedno i drugie mam już za sobą, więc taki event raczej nie dałby mi maximum radości, gdyż praktycznie mechanicznie rozwiązywałbym wszystkie zagadki... ;)
Natomiast COD:Black Ops i tryb zombie jak najbardziej popieram, choć w tym gatunku na pewno lepiej sprawdziać się będzie wyżej wspomniany Left 4 Dead. :)
No widzę, że formacja Rock & Rojo zgrana również na wizji:P Ładnie i długo mnie tam widzę leczyłeś Rocki. Podobnie jak Blas i Orlando. Z kolei gratki dla Ishiego za trening przed Eventem. Dziekówa! Było zacnie. Nowa i bardzo sympatyczna forma relacji/kontaktu redaktor-redaktor, redaktor-czytelnik, czytelnik-czytelnik. Super film, super relacja, super inicjatywa:) No i ten sentymentalny podkład na koniec...
Może jakieś strategie, please? :)
Dawn of War I/II, AvP, Dark Messiah, Mount and Blade: Warband, Empire: Total War. Na steamie niestety nie mam więcej :(.
Żeby to było w innym terminie to bym się pojawił i narobił sobie wstydu ;-P Ale może następnym razem termin będzie mi bardziej odpowiadał.
Jak Zombie w Black Ops, to ja się piszę. Można by też zorganizować coś w CS 1.6, ew. jeszcze raz w TF2. Left 4 Dead niestety nie mam. :(
Jestem szczęśliwym posiadaczem konsol. Jedynie konsol, czego powoli zaczynam żałować. :) I teraz mam pytanie za 100 punktów. Jeśli będziecie organizować event Portala 2, to czy mógłbym dołączyć się z peestrójki? Strasznie chciałbym z Wami pograć, ale nie ma jak. Mam nadzieje, że nie długo się uda! Pozdrawiam!
CoD 2 rifle to jest to w co bym chcial zagrac :)
Po takim materiale żałuję, że nie mam TF2, zresztą żałowałem już wczoraj jak widziałem co się dzieje w gameplayowej grupie steamowej :) Gratuluję fajnego i ciekawego eventu :D
Do ewentualnych propozycji mogę dorzucić ogólne multi w CoD: BO.
Miałem być, ale życie towarzyskie wezwało. Czekam na kolejny event z TF2 w roli głównej :)
Było super, szkoda tylko że po godzince prawie wszyscy się porozchodzili, odszedł rokck & rojo i razem za wami niemal wszyscy, tylko ja, ishimura i jeszcze z 2-3 osoby grały, a szkoda bo dopiero się rozkręcałem. Będzie może jeszcze kiedyś kolejny event z TF2 w roli głównej? Jest to mój ulubiony multiplayer i zawsze miło jest pograć z forumową bracią.
Będzie może jeszcze kiedyś kolejny event z TF2 w roli głównej?
Będę o to walczył!
[19] To proponowałbym może przyszłą sobotę o 20 czyli tak jak wczoraj, myślę że jest to optymalna pora na takie eventy, chętni na pewno się znajdą, nawet w 12 osób można już rozegrać coś konkretnego.
W przyszłą sobotę o godzinie 20 będzie coś na 100%. Cały czas jeszcze rozgryzam kwestie logistyki. Być może jutro zrobimy sobie małą ankietę i na tej podstawie zdecydujemy.
Będę o to walczył!
I to rozumiem, polać mu!
Leczę D:
ROCK
Niech zdecyduje lud...
To będzie taka mała nasza forumowa demokracja Ateńska :P
A przy wybieraniu gier do następnych eventów, to najlepiej kierować się taką zasadą : Nieważne kiedy i gdzie,lecz ważne jest z kim i w co :)
zróbmy jeszcze raz to samo, było świetnie :P
tylko niech ktoś tym razem ogarnie mapcykl bo ten vote to był ostateczny fail
Jeżeli już, to pograłbym w BC2, ewentualnie w L4D (choć średnio chce mi się do niej wracać). Najlepiej właśnie BC bym widział :)
Jako, że całą zabawę organizujemy przez Steama, to jesteśmy skazani na ograniczoną grupę tytułów. Przykładowo nie sądzę, żeby dużo osób miało BC na Steamie.
@helias16
Spójrz na komentarz Rocka....
Battlefield: Bad Company 2 kupione w wersji pudełkowej steam'a nie obsługuje, więc zważywszy na to, że wielu posiadaczy tej gry właśnie w ten sposób ją kupiło(w tym ja ;) jest wykluczonych z gameplayowych eventów i przy okazji dodam, że jest to przeważająca liczba użytkowników...
Poza tym również można wykluczyć raczej strategie, gdyż jak długo trwają sesje multiplayerowe chyba każdy dobrze wie... Jeśli ktoś miałby czekać w kolejce.... no cóż chyba prędzej czy później by zrezygnował...
Moim skromnym zdaniem do większych rozgrywek eventowych najlepiej sprawdzać się będzie właśnie Team Fortress 2.... To nie jest bezmyślna sieczka, tak jak w Codzie- tu nikt z reguły ;) nie patrzy na to ile fragów zdobędzie, tylko skupia się na wyznaczonym zadaniu.... Wszyscy w grze się nawzajem uzupełniają- medyk leczy grubego, który z kolei całą falą ołowiu odwraca uwagę od snajpera sprawnie ściągającego następnych napastników... Taka współpraca to istna przyjemność, której w grach pokroju Call of Duty doświadczyć nie można... Alternatywą byłby w tym przypadku najnowszy Battlefield, ale o przeszkodzie związanej z grą już napisałem wcześniej...
Natomiast do coopa proponowałbym, jeżeli już takie coś miałoby miejsce darmowe alien swarm oraz tak jak wielu poprzedników L4D...Tą pierwszą posiadać może każdy, a drugą jak wynika ze steam wielu już zakupiło, więc problemu z brakiem chętnych nie będzie :)
Niemniej jednak walczę jak lew o to, aby mimo wszystko rozgrywki TF2 były jeszcze ponowione.... Wczorajsze wydarzenie to była isnta poezja.
Rzekłem, co sądziłem za słuszne :)
spoko mi pasuje wszystko byle nie ciągle TF2 bo w niego nie grywam, cs:s nikt nie chce?
Jak left for dead 1/2 to bardzo chętnie
W L4D2 (L4D) i TF2 chętnie. W CS:S nie za bardzo, przejadł mi się już ten tytuł. Ogólnie fajna akcja. :)
Versus lepszy, dłuższy, w pewnym sensie spokojniejszy, imho daje o wiele więcej frajdy :)
Chętnie piszę się na L4D2 i TF2 :)
TF2 obowiązkowo :) Niestety juwenaliowe sprawy nie pozwoliły mi na stawienie się, ale mam nadzieję, że uda mi się naprawić błąd ;)
L4D2 też może być, ale to zabawa na mniejszą skalę (po 4 osoby w drużynie).
Ja bym proponował co tydzień w sobote i co dwa tygodnie gdzieś w środku tygodnia. I jeżeli faktycznie mamy grać regularnie przez okres dłuższy niż dwa miesiace, to trzeba się porozglądać za własnym serwerem.
Tyle że max 8 graczy jest do kontry więc nie wiem jak chcecie to załatwić. Moge skołować server na większość ilość osób (z 20) ale wtedy będzie to niezły chaos :P
Jak z gier na steam to walcie do mnie gdy bedzie l4d, l4d2 lub mw2, a może darmowe alien swarm? Albo event w World of tanks, chociaż tam potrzebna by była premka.
Jak będzie cs:s to chętnie dołączę bo już dawno nie grałem.
Team Fortress 2 - 32 graczy i nie ma problemu ze slotami.
jakoż lud nie może się pogodzić, proponuje GM.
No kurcze. Miałem wziąć w tym udział :/ Szkoda, chętnie bym poszalał z moim łukiem :D
Wszyscy tylko ten CS:S i CS:S... A o 1.6 zapomnieliście? Gra w niego o wiele więcej graczy. Można by też dużą grupkę znaleźć na GOLu. A i tak najlepiej grać w TF2. :D
Szkoda, że nie miałem czasu bo z chęcią bym zagrał z ludźmi z GOLA w TF :)
Nast razem piszę się na to jak najbardziej :D
Left 4 Dead DWAAAAAAAAAAAAAAAAA ;] proszę
CS 1.6 !!!