PlayStation 4 znalazło 5,3 milionów nabywców
Spoko, spoko, gdy tylko XVHS oficjalnie trafi do m.in. Polski, Słowacji, Czech, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii, Ukrainy, Finlandii, Danii, Bułgarii, Rosji, Białorusi i Mołdowy, to sprzedażą globalną momentalnie zmiażdży żałosną konsolkę Sony!!!
Ech, widzę, że jednak muszę to dodać, choć początkowo myślałem, że jednak przesłanie mojego postu jest aż nazbyt klarowne. Niestety jak widać przeceniłem intelekt co poniektórych...
Tak że informacja dla idiotów (z myślą, o których już za pierwszym razem załączyłem specjalną emotkę) - to, co powyżej napisałem to sarkazm (sprawdźcie w słowniku co oznacza owo trudne słowo).
ha ha ha JASNE !!!
też się dałem nabrać ...
leży u mnie ... i się kurzy d 29 listopada :
1. Brak wstecznej kompatybilnośći !!!
2. Ponoć nie czyta cd, i flmów blu ray !!
3. POCO pad świeci PO HUJ ???? bateria na tym cierpi, co chwilę trzeba go łądować !!!
4. Brak gier !!!!!!!!!!!!!!!!!! KOPLETNIE nie ma w co grać !
Evil Witchin, Widźmin 3 i Watch Dogs -NA TE GRY CZEKAM - tylko,żę... wyją też na PC... klucze na allegro po 60 -80 zł ana PS 4 KÓRWA PO 200 PRZESZŁO
5. brak exów w 2014 -przynajmniej ja nie widzę do sibie NIC ! no może ten Order -to na pewno będzie STRZELANKA.. krótka
DALI ciała z tą konsolą -SPOKOJNIE mogła wyjść za 1.5 rokualbo później ale ZA TO DOPRACOWANA i z grami !
irek - zapomniales o japonii, ktora konsolami stoi ;)
Aro - rotfl, kupiles nieswiadomie zachecony reklamami? Nie podoba sie to sorzedaj (niewiele stracisz, ba mozesz zyskac) i przestan plakac. Gry sie robilo w ciagu miesiaca 20lat temu, teraz trzeba sie uzbroic w cierpliwosc bo trwa to troszke dluzej.
Playstaion 3 chlebaczek -JUŻ NA POCZĄTKU miał kompatybilność WSTECZ - było tak czy nie ???
I...byył gry - OD RAZU OD PREMIERY- motor Strom, jakieś wyścigi i FAJNY DŁUGI -singiel -Resistance
SONY dało dupy - zapili za nas -KONSOLA BEZ GIER !!! ha ha ha
AMEN !!!
Irek22 [4]
Spoko, spoko, gdy tylko XVHS
Heh, dobra nazwa.
momentalnie zmiażdży żałosną konsolkę Sony!!!
A tu to już spekulacje twoje, które nigdy się nie spełnią, ps4 ma dobrą sprzedaż, ale sony cały czas ma problem z dostępnością, za mało sztuk robią, xone masz od ręki, gdyby nie te problemy z dostępnością, niestłamszone ps4 miałoby jeszcze większą sprzedaż i to sporo.
Po za tym w polsce ma być na jesień, powodzenia, do tego czasu ps4 już nie dogonią u nas, a reszta krajów co wymieniłeś to raczej ludzie nie są w ciemię bite, nie kupią przepłaconego xvhs...
Spoko, spoko, gdy tylko XVHS oficjalnie trafi do m.in. Polski, Słowacji, Czech, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii, Ukrainy, Finlandii, Danii, Bułgarii, Rosji, Białorusi i Mołdowy, to sprzedażą globalną momentalnie zmiażdży żałosną konsolkę Sony!!!
Dobry żart:D
Ale spoko spoko, po 22 kiedy PS4 wyjdzie w Japonii, Xbox One zostanie do reszty pogrążony :)
HEJ - w Saturnie w katowicach ten hłam po 1780 zł TAK TAK TAK ... leży pełno PS 4 -NIKT KÓRWA tego nie chce ...
BO NIE MA W CO GRAĆ !!!
gdzie kompatybilmność -WSTECZ SIĘ PYTAM ???
ŻĄŁUJĘ że sprzedałem CHLEBACZKA PS 3 - więcej gier + Kompatybilonść -KUPOWAĆ do Katowic JECHAĆ do Saturna po PS 4 !!
dlaczego TYLE TAM TEGO LEŻY -NIKT TEGO NIE CHCE ???
przecież to taka FAJOWA konsola ...
I...byył gry - OD RAZU OD PREMIERY
Dziadku coś ci się pomerdało w tym starym łbie, na PS3 były 3 gry - Genji, Motorstorm, Resistance + multiplatformy.
PS4 miało Knack, Resogun, Killzone + multiplatformy. Tyle samo gier, tyś PS3 widział w tamtym czasie pewnie w tv!!!
ARO 3 - A teraz WIEDZ, ŻE nikogo to NIE OBCHODZI!!!!11
spoiler start
Specjalnie napisałem twoim stylem żebyś zrozumiał...
spoiler stop
do Pana - alpha lyr
SŁUCHAJ - a raczej czytaj DAŁNIE !!!
Ciebie się pojbało w główce -PS 3 miało więcej gier i WTECZNĄ KOMPATYBINOŚĆ !!!
a na PS 4 -jeżle takie gry jak Resugon Ciebie jarają ... to mi Cię żal, Knack ti Ciulstwo a kilzzona MÓJ KUMPEL co ma 40 lat i SKLEP Z GRAMI ... nie chce już skupować
JEŻELI do taka super konsola -... TO CZEMU LEŻY W SATURNIE w Katowicach why ????
i pełno na Allegro ????? NO CZEMU ???
do ZAINTERESOWANYCH - na [ link zabroniony przez regulamin forum ] - właśnie TERAZ się pojawił ZAPIS z ROZGRYWKI z
... ORDER 1886 ... totalna bezadzieja -TO NIE GRA - to film !!!
sama się przechodzi , POZA GRAFIKĄ nic nie wnosi , same QIUCTIME Evens i ... płatne dlc - TO MAM DZIŚ W NASZYCH pięknych czasach !!!
Śmiem twierdzić -ŻE ZŁOTE CZASY GRANIA - to CZASY PS 2 i PS 1 - gdzie były gry z pasją , długie i MEGA grywalne !
DZIŚ TYLKO płatne dlc, Quicktaime evens i ... krótkie gierki -STRZELANINY BEZ POLOTU !!!!
A co mnie obchodzi twój skretyniały kumpel ? taki gamestop radzi sobie lepiej niż xbl i ps store...
Lezy bo ludzie groszem nie smierdzą, cała filizofia, myslisz że jak PS3 kosztowało 2800zł to sprzedawało się jak ciepłe buleczki ? Ty jestes jebnięty w czerep i to zdrowo. 2800zł vs 1780 - zagadka dla ciebie: co jest droższe ?
@ARO 3
Masz jakieś kompleksy?
PS3 miało wsteczną kompatybilność, która została usunięta w późniejszych wersjach. Grałeś bez upgradu konsoli?
W tym roku ma wyjść kilka Exów na ps4.
Kompatybilności nie ma bo i być nie może gdyż masz inne podzespoły, trzeba by było grę przepisywać lub robić emulator. z tego co wiem to Sony rozważa którąś z opcji aby gry z poprzednich konsol działały na PS4.
Co ten ARO 3 ? Ma problemy z głową czy sobie po prostu żartuje. A może to jakiś prowokator? Nieważne.
Co do tematu - PS4 w Japonii jeszcze nie wyszło? Jeżeli tak to - o ile będzie odpowiednia dostępność sklepowa - drastycznie powiększy już i tak sporą przewagę. Luźna myśl dla tych co samo do tego nie mogą dojść - skoro na początku nowej generacji mamy takie różnice w sprzedaży to co będzie u jej schyłku. Micro$hit będzie coś musiał z tym zrobić - lecz mnie to nie obchodzi i nie współczuję im (za te ich wstępne "plany" odnośnie swojej konsoli, które chcieli wcielić w życie). Tym bardziej, że ich XVHS (może to jakiś nowy format:) ) mimo że marniej, lecz jednak się sprzedaje.
tak ... TO WYMIENCIE MI te exe na 2014 NO SŁUCHAM ???
jak dla mnie TYKLKO -Thief ... mam na PC -TANIEJ, Wiedźmin 3 ... na PC taniej, nowy Assassyn NPEWNO pod konie roku bężie ! na PC taniej , dalej ... Evil Within i Watch Dogs ... na PC mam tanie j -HUJ !!! nie ma w co grać
OGLĄDNIJCIE sobie ZAPIS z rozgrywki z ...hitu JAKIM MIAŁ BYĆ ORDER 1886 ..to kórwa film nie gra
PEŁNO QiuckTime Evens i ..znów strzelanie !!!
Gzie Nowy Crasch ? Gdzie jakaś porządna przygodówka ala STARY TOMB, Inidana Jones no gdzie ????
ps4 w japonii wychodzi w tym tygodniu - 22.02. Obstawiam, ze 1-1.5mln zejdzie w ciagu pierwszego tygodnia.
Zresztą NIE MAM ZAMIARU się tu z WAMI wykłócać -ILE MACIE LAT 20 ???
ja gram od 30 lat -WIĘCEJ WIDZIAŁEM więcej grałem
CO Z TEGO że grafika, tekstury, rozdziałka -GRY I TAK SĄ filmowe, MAŁO realnego GRANIA W GRACH !
po co płatne dlc ?? po co Quick Time Evens
TO PODOBNIE jak DODA -czy ona umie śpiewać ?? CZY MA JAKIEŚ HITY ?? NIE ! ale dupa pokazuje -TAKIE CHORE CZASY ! jakieś kiedyś BYŁY WARTOŚCIOWE PROGRAMY ,jakie były filmy?? jakie gry ??
AMEN !!!
Sprawdzcie historie postow ARO 3. Przeciez on nie pisze zadnych normalnych postow tylko takie na temat Playstation.
Aż mi się przypomniało:
https://www.gry-online.pl/komiksy/cartoon-games/cartoon-games-odc-10-fanboju-do-boju/z8c01d
Kupno playstation 4, to kupno bezproduktywnie stojaćego sprzętu, to samo z xbox one. Zw na mało i drogie gry.
Za 250 zł masz trzy forzy. Forza 3 za 25zł, 4 za 70zł i forza horizon za 99zł, daje nam to neicałę 200zl.
Więcej rozrywki, przyjemności.
Może za dwa lata, gdzie ps4 będzie miał sporom biblioteke, można kupic.
Przecietny gracz wie ile kosztowała przesiadka z ps one na ps2 i pozniej z ps2 na xbox360 i ps3.
PS3 stała oj długo stała za nim coś konkretnego się pojawiło na nią do 2008 była niczym potrzebną zabawką dopiero od 2009 można było już w masę konkrentych gier zagrac.
Jestem w stanie zgodzić się z Tobą ARO 3 odnośnie tego, że kiedyś gry były dobre i bardzo "fabularne" (zresztą musiano w jakiś sposób nadrabiać niedostatki technologiczne). Jednak już z całą resztą się nie zgodzę. Teraz gry nie są gorsze - lecz inne po prostu. Starszej daty gracze muszą się na taką erę gier "przestawić", czy im się to podoba czy nie (bądź też zmienić hobby). Mnie to współczesne lekkie (w niektórych przypadkach słowo lekkie - skreślić) oddalenie się od fabuły i bardziej merytorycznej treści w grach na rzecz "efekciarstwa" gameplay-owego i graficznego kompletnie nie przeszkadza. Lubię jak dużo i ładnie dzieje się na ekranie.
Lecz skoro mówisz, że masz już tak doświadczony wiek to powinieneś do podobnych wniosków dojść sam - w końcu wiek zobowiązuje. Po to człowiek się rodzi, żeby stać się z wiekiem mądrzejszym, bardziej doświadczonym w życiu i przede wszystkim lepszym człowiekiem - jak wino, im starsze tym lepsze.
A jeżeli jednak jesteś prowokatorem jak mówi/pisze Child of Pain to lepiej przestań choćby ze względu na to co napisałem wyżej.
Ps. a Doda ani śpiewać nie umie (co ja mówię - ona nawet wyć nie bardzo potrafi :) ) ani nie jest ładna (czy jak pomalujesz starą, popękaną, z naleciałościami ścianę farbą to ona nagle stanie się nowa i ładna - nie - tylko czasowo zamaskujesz niedoskonałości).
Ps2. Bezi2598 [25] -> komiks ciekawy i trafnie oddający wojny i wojenki panujące na tym (i nie tylko tym) forum :).
ARO piszesz że grasz od 30 lat , REWELACJA , SZACUN he he
Pół życia przed monitorem,tv i jeszcze się tym chwalić , trzeba mieć %$#$%%%$$%$#@!
Podziwiam cię LOL
@wcogram
> PS3 miało wsteczną kompatybilność, która została usunięta w późniejszych wersjach. Grałeś bez upgradu konsoli?
Tylko z PS2. Każde PS3 odtwarza płytowe gry z PS1. KAŻDE. Niezależnie do tego, czy FAT, Slim czy UltraSlim.
Ej no dobra ale weźcie też pod uwagę to, że wraz z premierą konsol nowej generacji twórcy mają większe pole do popisu jeśli chodzi o projekt lokacji, fizykę itp. A skoro wszystko może być bardziej szczegółowe i realistyczne to i proces produkcji gry trwa dłużej.
Spokojnie sądzę, że niedługo będzie pełno zapowiedzi
No i fajnie, że jedyna rozsądna, jeżeli chodzi o wybór konsola się sprzedaje. Ja sobie życzyłbym tylko aby w parze z dobrą sprzedażą szły również dobre gry, których na razie jak na lekarstwo. Jestem bardziej wymagający od tych 5,3 miliona nabywców i SONY musi mnie bardziej zachęcić do tego, abym kupił ich konsolkę.
ARO 3 - albo cienkiej jakosci troll albo umyslow niedorozwoj. widzisz ziomek, tez gram od ~25 lat i czytajac twoje posty nie wiem czy czytam posty 10 letniego tibiarza czy jakiegos niedorozwoja. mam wiec nadzieje, ze to slaby trolling, inaczej smuteczek.
Z Xbox One coś jest nie w porządku już na starcie. Zwróćcie uwagę na to, w jakich rozdzielczościach i w jakiej liczbie klatek na sekundę wydawane są gry na obie platformy.
Battlefield 4: 720p/60fps na Xbox One ---- 900p/60fps na PS4
Tomb Raider: 1080p-900p (cutscenki)/30fps na Xbox One ---- 1080p/50fps na PS4
COD Ghosts: 720p/60fps na Xbox One ---- 1080p/60fps na PS4
Assassin's Creed Black Flag: 900p/30fps na Xbox One ---- 1080p/30fps na PS4
Thief: 900p/30fps na Xbox One ---- 1080p/30fps na PS4
Już na starcie PS4 okazało się jednak lepszą konsolą do gier.
reksio - wtedy jak wyjdą.
Pisanie gier na nieistniejący hardware jest praktycznie niemożliwe, tak samo jak napisanie gry w kilka miesięcy.
Sorry, ale mądre pytanie to to nie było ;)
na dzisiaj jedynym czym mozna jarac sie w przypadku ps4 to fps'ami, jak u bukarego w poscie.
jak pojawia sie jakies gry to wtedy mozna bedzie pogadac.
W sumie ps3 kupowalem dla gran turismo, na ktorego musialem czekac chyba poltora roku, ale po drodzet jednak troche gier sie pojawilo, na ps4 bieda a konsola na rynku juz pare miesiecy jest.
forma tego co pisze aro to jakies wypociny 15 latka, jednak trudno odmowic mu racji.
Lutz - te pare miesiecy to dwa. Zeby byc bardziej szczegolowym to cale 2.5 miesiaca.
Po 2.5 miesiacach na PS4 sa 32 tytuly. Sprawdzmy jak to wyglada/lo przy premierach innych konsol:
PS3 - 2.5 miesiace po premierze - 30 tytulow
Xbox360 - 2.5 miesiaca po premierze - 22 tytuly
PS Vita - 2.5 miesiaca po premierze - 41 tytulow
3DS - 2.5 miesiaca po premierze - 24 tytuly
PC - pong
Do tego ten caly ARO myli fakty i miesza przedkladajac premiere PS3 nad PS4. Po pierwsze europejska wersja PS3 nigdy nie miala kompatybilnosci wstecznej, po drugie kosztowala kolosalne pieniadze, po trzecie owczesny marketing Sony robil z tego sprzetu cud zabawke wielokrotnie silniejsza od konkurencji - a przeciez wiemy jak bylo.
Podsumowujac. To calkiem normalna i oczywista rzecz, ze zaraz po premierze konsoli gier na nia jest tyle co kot naplakal. Bieganie po forach, plucie jadem ze sprawy oczywistej dla kazdego 6-latka nic tu nie zmieni.
Ci co kupili wiedzieli co robia, lista gier ktore juz wyszly i sa do kupienia jest publiczna i dostepna dla kazdego.
zrodlo wikipedia, europa.
Zapomnialem dopisac.
Cala reszta oczywiscie to samo zrodlo.
w google: "list of ps3 games wikipedia"
Po pierwsze europejska wersja PS3 nigdy nie miala kompatybilnosci wstecznej
Nie osmieszaj sie, oczywiscie ze miala. Pierwszy Fat z 60 GB dyskiem sprzedawany na poczatku w calej Europie mial uklad Emotion. Sam taka jeszcze mam. Dopiero po jakims czasie ja zmodyfikowano i wycieto chip. A skoro nie wiesz tak podstawowej rzeczy, to znaczy, ze reszta podawanych przez Ciebie faktow, rowniez nie ma nic wspolnego z prawda.
i co z tego ze na wikipedii podaja 32 tytuly, skoro do gierek indie wystarczy ps2 tak naprawde, badzmy powazni...
PIERDOLICIE dzieciaki bezsensu !
PS 4 jest badziewne -NIE MA GIER !!! a konsola chyba jest do grania nie ??? czy si mylę ?
1. Gdy składałem preorder w czerwcu 2013 -TO BYŁO WIĘCEJ gier z zapowiedziach -BYŁL TAK CZY NIE z ręką na sercu ?
2. Konsola NIE MA KOMPATYILNOŚĆI !!! dla mnie to debilizm !!! to mam mieć w domu PC, PS 3 PS 4 Wii u ???
3. Płatne dlc -PŁACISZ ZA GRĘ 200 ZŁ ... i jeszcze dalej musisz kasę wykładać !
4. Ceny gier na PSN PO 300 ZŁ ... ŚMIECH na sali !
5. Konsola PONOĆ NIE CZYTA dvd i blu raya !!!
6. BRAK gier !!! miało być uderzenie z grubej rury -CONAJMNIEJ NOWY Crasch lub Uncharted na początek ...
dostaliśmy GÓWNO !!!!!!!! Resugon ... bez jaj, Knack litość to badziew, Killzone -NIKT JUŻ TEGO NIE CHCE !!!
DOJĄ nas równo i oszukują jak TUSK w Polsce !!! Tomb Raider Dvintive za 200 zł ... po HUJ ??? BEZ żądnych różnic ZNACZĄCYCH ... NA PC ... klucz za 30 zł -I TAK LEPIEJ ZROBIONY JEST NA pc ,większa rozdziałka itp. !
Skoro TAKA SUPER .... to czemu ZALEGA ZA 1790 W SATURNIE i Media w Katowicach no mądrale ???
BO NIE MA W CO GRAĆ !!!! a rok 2014 TEGO NIE ZMIENI - Watch Dogs, Evil Within, Wisiek 3 , nowy Assassyn w listopadzie - TO WSZYTSKO na PC ... LEPIEJ I TANIEJ -jest tak czy nie ???
możę wpadnie Last Guradian i STRZELANIE taśmociąg -CIEKAWE ile na tłuką tego serialu ...Uncharted
gra krótka ŁATWA ale za to grafa nie ???
KOGO z ręką na sercu ZACHWYCIŁ WCZORAJ pokaz ORDER 1886 no kogo ??? SAME Quick Time Evens - Kórwa TO GRA czy Film ????? ale za to grafa nie gówniaże ????
Aro nieco hiperbolizuje, ale ma w sumie rację, tylko ten jego styl pisania jest...specyficzny.
Lutz - czyli aktualnie z argumentu "brak gier", ktory zostal obalony przechodzimy do argumentu "jakosc gier".
Chcesz bym sprawdzil przecietna wage gier, dlugosc czy ocene na metacritics? Wybieraj :)
Tuz po premierze nowej konsoli ZAWSZE jest malo gier i to jest zupelnie normalna sprawa. Nie ma absolutnie sensu biegac i krzyczec tak jak ten AREK bo to norma, ze prawdziwy wysyp gier na nowy hardware zacznie sie dopiero po jakims roku.
btw. kto pamieta jak krzyczano "PS3 has no games". Arek na pewno zdazyl zapomniec ;)
Przecie to troll. po co mu w ogóle odpisujecie? PS4 to on chyba widział tylko w necie.
[50] mozesz sprawdzic line-up na premiery europejskie i porownac,
a skoro sam potwierdzasz, ze mowimy o "jakosci gier" to chyba nie bardzo jest o czym dyskutowac, zwlaszcza ze jak mantre powtarza sie caly czas frazesy o wydajnosci konsoli. Na czym niby mialbym to testowac? Na indykach?
Rzeczy nosnych nie ma, kilzone ogladalem jeszcze przed premiera i jakos mnie nie ruszylo, malo kto pamieta slinotok na haslo motorstorm.
i tak pro forma, sa lepsze strony niz wiki i metacritic na ktorych mozesz sprawdzic co i kiedy sie pojawilo.
Lutz - ja za bardzo nie rozumiem co ma tutaj kogokolwiek ruszać. Czasy gdy wydajność procesora się podwajała w okresie dwóch lat a nawet roku już dawno odeszły do lamusa, a większość z tego forum nie wie, że kiedyś tak było. Podobnie z kartami graficznymi.
Gdzieś widziałem porównanie CoD-a sprzed 5 lat z Ghostem - audiowizualnie na identycznym poziomie. Gdyby nie podpis nie stwierdziłbyś który wyszedł 5 lat temu. Czasy rewolucji graficznych już dawno odeszły w zapomnienie. Sam używam PC złożony ~5 lat temu do tego półka medium - i wszystko śmiga. W czasach Pentiumów 5-letni komputer to był szrot.
Nie rozumiem co chcesz udowodnić? Najpierw popierałeś Aro, w zdaniu, że gier nie ma. Teraz piszesz o lineup - czyli co twierdzisz, że gry może rzeczywiście na razie są, ale w przyszłości ma ich zabraknąć czy jak?
Moim skromnych zdaniem lineup na PS4 zdaniem bije ten z PS3 o dwie głowy, a nie o jedną. Już nie piszę o nowych Unchartedach, GT etc, ale o przenoszeniu całkiem nowych gatunków które do tej pory dominowały na PC. MMORPG, MOBA w końcu wychodzą na konsole.
i tak pro forma, sa lepsze strony niz wiki i metacritic na ktorych mozesz sprawdzic co i kiedy sie pojawilo.
no pewnie. Są lepsze, są gorsze, są na tym samym poziomie. Sugerujesz, że dane z wiki są przekłamane. W jaki sposób?
zwlaszcza ze jak mantre powtarza sie caly czas frazesy o wydajnosci konsoli.
PC-towcy jak mantra porównują hardware systemu zamkniętego jakim jest konsola z hardwarem systemu otwartego jakim jest PC. To ma dużo mniejszy sens niż bezpośrednie porównywanie wydajności iPhona a telefona na androidzie sugerując się jedynie mocą procesora.
Ja porównuję inaczej. PS4 jest CONAJMNIEJ 10x mocniejsze niż PS3. Więc oprawa audiowizualna w PS4 będzie 10x lepsza niż w Last of US. Mnie to satysfakcjonuje. W pełni.
Ja porównuję inaczej. PS4 jest CONAJMNIEJ 10x mocniejsze niż PS3. Więc oprawa audiowizualna w PS4 będzie 10x lepsza niż w Last of US.
to wlasciwie mi wystarczy
aktualnie mamy oprawe audiowizualna ~10razy lepsza niz w tytulach staryowych PS3. Nie wiem, czy zauwazyles, ale ja w zacytowanym przez Ciebie zdaniu uzylem czasu przyszlego. BEDZIE a nie JEST.
Tak na oko taki Killzone jest kilka razy ladniejszy i dziala w wyzszej rozdzielczosci i z lepszym performance niz startowy Resistance, ktory dzisiaj po prostu wyglada koszmarnie - nawet porownujac go z grami na PS3 wydanymi ~2 lata pozniej. Obie gry to tytuly startowe i podejrzewam, ze za 2 lata podobnie bedzie z Killzone: Shadow Fall bedzie uznany za gre brzydka.
Nie widze absolutnie zadnego powodu by na PS4 nie mialy sie w przyszlosci ukazac perelki w stylu Last of Us. Jestem optymista a Naughty Dogs ma u mnie spory kredyt zaufania.