Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Piguła #11 - nieobiektywny bilans tygodnia (30.10-5.11)

07.11.2010 02:06
Radanos
1
Radanos
116
Szczęść Boże

Co tak późno dzisiaj?

Trochę się nie zgadzam z prognozą temperatury, mianowicie Grey Matter i Call of Duty powinny się zamienić miejscami.

07.11.2010 09:40
Scott P.
2
odpowiedz
Scott P.
138
Generał

Ten cytat tygodnia powinien zostać zmieniony na żart tygodnia. Zgodziłbym się z Panem Kotickiem gdyby fabuła CoD: Black Ops była bardziej zbliżona do Modern Warfare, ale ona bardziej przypomina Rreturn to Castle Wolfenstein.

07.11.2010 09:56
Scott P.
3
odpowiedz
Scott P.
138
Generał

Zapomniałem dodać że według fabuły

spoiler start

nasz bohater zabił prezydenta Kennedy’ego.

spoiler stop

07.11.2010 10:10
shooter190
😃
4
odpowiedz
shooter190
61
Pretorianin

Z miejsca powiało też patriotyzmem, bo centralną postacią Copernicus Conspiracy będzie słynny polski astronom- fajnie że ktoś w końcu pomyślał by dać tu polską nutę.Mało ostatnio gier, by cokolwiek mówiły o polakach. Ostatnio było to w Mafii II. 2 razy napotkałem się na wzmiance o Polakach. Jedna w radiu, druga była obraźliwą trochę próbą sprowokowania Mike Bruskiego.

Call of Duty: Black Ops to hołd dla odwagi, oddania i poświęcenia ludzi, którzy bronią naszego narodu i naszej wolności na całym świecie - Bobby Kotick, szef Activision.-to ja mu współczuje jemu i narodowi amerykańskiemu, że w taki sposób chcą oddać hołd ich żołnierzom na całym świecie.Nie dość, że z wojny zrobili zabawę to jeszcze postawili ich żołnierzy jako herosów na polu walki.A najlepsze jest to że często my wiemy więcej od ich pragnącej wolności słowa opinii publicznej.Nic dziwnego, że potem WikiLeaks robi furorę w USA.A tam z tych zdobytych tajnych dokumentów było to, co wiedzieliśmy przeważnie wcześniej.Rok temu zamiast Avatara więcej oskarów wygrał The hurt lucker, który nie dość że był filmem przeciętnym, to na domiar słabym.I gdzie te rodziny zmarłych żołnierzy, kombatanci, matki zabitych w Iraku i Afganistanie jak reagują na blach opsa?Jakoś nie widać sprzeciwów, a jednak MoHa było fajnie najeźdzać.Wszystkiego co było w MoH będzie 4x więcej w blach opsie.I ich "opinia publiczna" nadal się nie sprzeciwia.Rozsądek przynajmniej tej radykalnej grupy sprzeciwiającej się MoH przed premierą jest mocno zachwiany i stronniczy.

Jak komuś udało się to przeczytać, to ukończyć borderlands również hahahaha...

07.11.2010 11:49
5
odpowiedz
zanonimizowany598174
12
Chorąży

Chyba w "Prognozie" jest mały błąd- Call of Duty: Black Ops (Ps,360,PS3,NDS)- zaraz, zaraz PS? Czyżby najnowszy Cod był wydawany na pierwszym Play Station? :) Jeśli da się jeszcze coś zmienić to trzeba by było PS zmienić na PC.

A Piguła jak zwykle świetna.

07.11.2010 11:52
li_s
6
odpowiedz
li_s
31
Konsul

Przeczytane, dzięki za kolejny udany bilans tygodnia :)

07.11.2010 13:33
7
odpowiedz
zanonimizowany713586
40
Pretorianin

Szałaj - masz rację. Zamiast PS miało być PC! Wrzucałem to już tak późno, że nie zauważyłem (o 1.00 to nawet w moim przypadku mózg pracuje na zwolnionych obrotach). Niestety, w tej chwili nie jestem w stanie tego wyedytować.
Radanos - niestety wcześniej nie dało rady. Gościłem na targach Szczecin GameShow 2010 (w wolnej chwili opiszę wrażenia z imprezy), więc byłem ciut zajęty ;-) W przyszłym tygodniu postaram się zrehabilitować :-)

07.11.2010 15:42
przemas478
8
odpowiedz
przemas478
103
Senator

Z prognozą temperatur się zgadzam. Całe podsumowanie fajne i rzeczowe o to chodzi!

07.11.2010 15:56
9
odpowiedz
keeveek
80
Konsul

a może rock band i reszta ścierwa się sprzedaje źle bo gracze mają dość nowych zestawów piosenek i zmienionych teł graficznych w cenie pełnej nowej gry?

07.11.2010 16:19
10
odpowiedz
zanonimizowany726463
9
Centurion
Image

Prosze :)

07.11.2010 21:41
Harry M
11
odpowiedz
Harry M
199
Master czaszka

Fajny tydzień :)

gameplay.pl Piguła #11 - nieobiektywny bilans tygodnia (30.10-5.11)