Ostra jazda w Split/Second z super kierownicą Logitech G27!
No pytania sprawiły mi trudności. Tylko na trzecie znałem odpowiedź, a nadal nie jestem pewny drugiego. Powodzenia pozostałym uczestnikom.
Drugie pytanie ciekawe. Znalazłem odpowiedź, ale trzeba było trochę poszukać. Co najdziwniejsze na stronie CD Projekt o CD Projekt Spring Conference 2010 prezenterzy są podani przy każdej grze oprócz split/second :)
Nie przesadzajcie, z Google nic nie jest trudne ;)
Trudne.
Trudne pytania? Z google do zrobienia w 2 minuty...
A nagroda jest super, nie obraziłbym się jakby kierownica powędrowała do mnie, zwłaszcza, że zbliża się premiera F1 2010 :)
pytania łatwe ;)
Ach, przydałby się taki sprzęcik :)
Też musiałem trochę dłużej poszukać odpowiedzi na 2 pytanie.
trudnoo, ale dało sie :)
Drugie pytanie jest banalne każdy wie że to Wouter Van Vugt jeszcze prezentował wtedy Alpha Protocol
Baaardzo chciałbym wygrać taką kierownice :P Jeszcze nic nie wygrałem na tej stronie, NIC :D
Kierownica jest zajebiaszcza i nie dziwię się, że pytania są trudniejsze niż zwykle :) Zobaczymy co to będzie. Powodzenia!
Ciekawe, dlaczego na stronie CDP nie ma informacji o tym kto prezentował Split/Second, a wszyscy inni są :) No nic. Da się znaleźć. Powodzenia :)
Łatwiutkie pytania, na pokazie wtedy byli Bolek i Lolek, a nie ci którzy zostali podani :P
Moze 1 raz uda sie cos wygrac :D
Ale bym miał podjare jakbym wygrał :)
Ciekawe, dlaczego na stronie CDP nie ma informacji o tym kto prezentował Split/Second, a wszyscy inni są :) No nic. Da się znaleźć. Powodzenia :) - może dlatego żeby tutaj było trudniej :)
Kto chce kupić taką sama kierownicę w bardzo dobrym stanie, używaną za 850 zł to pisać na maila [email protected].
Jak dla mnie łatwe pytania, nawet z google do drugiego pytania nie musiałem korzystać, zaznaczyłem to co wiedziałem, a później tylko sprawdziłem czy dobrze odpowiedziałem na drugie pytanie i dobrze :)
spoiler start
Może tym razem się uda :P
spoiler stop
2 pytanie rzeczywiście ciężkie, ale coś mi świtał jeden kandydat z relacji wideo... Może dobrze pamiętam ;)
Co do pytania nr 2, to w galerii jest napisane kto co prezentował na danym zdjęciu :P
No właśnie 2 najtrudniejsze. Ale trochę trzeba pomyśleć i poszperać na www.gry-online.pl i wszystko się znajdzie:D Ale nadal nie jestem pewny 2 pytania. No nic jestem tu od niedawna i na pewno nie jest to mój pierwszy i nie ostatni konkurs więc może:D
Znam tylko na 3 odp jest to Pur .
Jeżeli wygram, oddam swoją kierownicę Logitech G25 za FREE dla losowo wybranej osoby z forum. Możecie trzymać mnie za słowo!
@Michał1322
Szlachetne :)
@toaster
Przeciez jak wygra nowa to po co mu dwie? Sa jeszcze ludzie dla ktorych pieniadze maja mniejsza wartosc niz dla innych. Jesli wygra i odda stara za darmo to chyba dobrze co?:)
Obecnie jeżdżę na swojej kierownicy w lidze f1liga.pl pod nickiem MrPollmann, zapraszam chętnych - gra rFactor i mod BMW Sauber F1.08, z resztą na swoim kanale mam gameplay'e z symulatorów ciężarówek a oto jeden z nich: http://www.youtube.com/watch?v=6Xcwj6rksrQ
Drugie nie jest takie złe. Bez przesady. ;)
Hehe, mam nadzieje że moje odpowiedzi zostaną pozytywnie rozpatrzone :) Bardzo chciałbym zagrać w te gre :D
Też jeszcze nic nie wygrałem tu. A tyle razy brałem juz udział w konkursach :(. Może sie teraz uda. Powodzenia
Ja niby wygrałem koszulkę w konkursie przeglądu ale niestety nie dotarła, może teraz będzie jakaś rekompensata :)
No zobaczymy czy coś się trafi. Miło było by wygrać kierownice z racji tego iż już we wrześniu premiera gry F1 2010! Ale na samą grę nie będe narzekał.
to drugie jest załamujące pomoże ktoś ?
dobra wszystkie 3 mam dobrze
Nagroda z wyższej półki za pierwsze miejsce, wow. :)
strasznie łatwe te pytania:) 3 min szukania u wujka google
wysłane :)
Powodzenia wszystkim :)
1 łatwa 2 trudna 3 prościutka może wygram ?
Nom za pierwsze miejsce super nagroda . Życzę wszystkim powodzenia w tym konkursie !
Powiem tak: pytania banalne ;)
A co do drugiego to jeśli ktoś nie słyszał czy nie był na pokazie gry to wystarczy przejrzeć zdjęcia z konferencji - wszystko jak na dłoni ^^
bardzo przyjemny konkurs :) a jeśli ma ktoś problem z pytaniem drugim przecież ma internet i może każdego pana po kolei sprawdzić
Kierownica by się przydała bo nie mam w ogóle :( Więcej takich konkursów ! :)
Uuuuu najlepsza kierownica na rynku... można by wygrać :)
gdzie wyniki?
Nadzieja...
Wyniki są rozesłane e-mailami :/ więc myślę że nie zostaną pokazane na forum :/ Pozdrawiam :d
już czekam na kolejne konkursy, oby takich więcej.
Mikolaj weroniczak
nazwisko z małej?
Tak jak większość, oczywiście jak zawsze nic :P
ohh szkoda znowu nic :( czekam niecierpliwie na kolejny konkurs. może następnym razem się uda ...
tak odpowiedziałem i nie wygrałem
Gratuluję zwycięzcom. Odpowiedziałem źle na drugie pytanie :/ Czekam na next konkursy z extra nagrodami. Szkoda, że jeszcze nigdy nic nie wygrałem na Gry-online :P
:D kierownica- bogato i do tego jeszcze gra. Bardzo się ciesze i dziękuje całemu zespołowi Gry-Online oraz firmie CD Projekt!
Weeeeee pierwszy raz w konkursie i trafiłem, co prawda nie kierownica(warta dużo), ale z gry się ciesze :D
Oczywiście juniorek wygral główną -.-
Podoba mi sie karteczka z Karykaturą Dela i Lorda i do tego Angelina Jolie z tyłu heh.
Fajnie , ze dodaliście to do gry :)