oGRYzki - odc. 113 - Rozsądek
Aż prosi się o drugi epizod z łazienką bez okien na piętrze...
A widownia po seansie żąda zwrotu pieniędzy za bilety. Biorąc pod uwagę serie „Filmowych absurdów na TVFilmy” jak najbardziej śmieszne.
A potem przez to zostają w końcu zabici przez coś co krążyło sobie gdzieś np. w piwnicy aż w końcu znalazł sobie kogoś za ofiarę :P.
i światło włączone w domu, clever guy
W drugiej części bohater nie będzie uciekał po schodach do góry, tylko wyjdzie z domu.
Dobry horror to właśnie puenta. Komiks przypomina anegdotę o najkrótszym opowiadaniu grozy świata: "Ostatni człowiek na świecie spędzał wieczór w domu. Nagle usłyszał pukanie do drzwi"
Sam się z tego zawsze śmiałem...do czasu. Pewnego zimowego wieczoru ogarnąłem sobie spacer żeby ochłonąć po kłótni, stanąłem i zacząłem jarać fajkę. I nagle usłyszałam alarm z pobliskiego warsztatu samochodowego i zamiast spierniczać w podskokach postanowiłem to sprawdzić. Kiedy zza winkla wyszedł barczysty typ wiedziałem że popełniłem błąd, i wtedy zacząłem biec. Zgubiłem go w jednej z uliczek i wróciłem do domu. Potem przez kilka dobrych dni oglądałem się za siebie. Także ten no nie róbcie tak jak w horrorach, bądźcie mądrzejsi.