Nowy Xbox 360 również w Polsce
a co z onizką cen innych wersji we wrzesniu?? bo chce arcade kupic
Nieźle przepłacamy :D
na elicie 2 stówki różnicy w porównaniu z reichem
wszystkie znaczące operacje na cenach muszą zakończyć się przed sezonem gwiazdkowym (który w marketingu zaczyna się po 1 listopada :))
we wrześniu, najdalej w październiku wszystko powinno się wyjaśnić
Fear2
polskie LIVE nie Będzie przynajmniej w tej generacji ...
Nowe z liteonem to chyba wszyscy podziekuja kto kupi 360 nie dla piratow , a na przerobke trzeba jeszcze poczekac
@up
To nie jest forum dla piratów!
Ciekawe czy sam dysk będzie w sprzedaży, 60GB to tak w sam raz.
A jak myślicie ceny dysków 120 gb spadną czy raczej zostaną takie same ? Chce się pozbyć swojego i nie wiem czy mam się spieszyć i sprzedać go teraz dopóki ceny są delikatnie mówiąc wysokie :P
Wie ktoś o co chodzi z tym nowym updatem jesienią co będzie można ponoć gry na dysk zgrywać .
Czy będzie wtedy można grać bez płyty DVD w napędzie , czy o co chodzi ?
taniocha
nowy xbox będzie wyglądał tak samo tylko z większym dyskiem czy będzie się trochę różnił wyglądem ???? Lepszy wydaje mi się nowy zestaw Sony z 80 gb dyskem i dual shokiem( tak się to pisze? ) 3
Przynajmniej cena dysków 20 gb pewnie spadnie i wreszcie sobie go sprawię :)
Ani ps3 ani xbox mnie nie przekonał.. kupiłem kompa za 2.5k, i tak mam w co grać. Coraz bardziej mnie Wii interesi, szczególnie że mam pożyczone włąsnie :)
Małpują sony czy mi się wydaje ? xD
ja mam wersje 20 GB i więcej nie jest mi potrzebne, niby nowa wersja będzie kosztowała tyle samo co 20 GB ale jeszcze to się zmieni wzwyż
Miejmy nadzieję, że ceny HDD dzięki temu potanieją, bo teraz są horrrendalnie drogie* :/
*w porównaniu do diskaczy stricte pecetowych
'Wie ktoś o co chodzi z tym nowym updatem jesienią co będzie można ponoć gry na dysk zgrywać .
Czy będzie wtedy można grać bez płyty DVD w napędzie , czy o co chodzi ?"
tak, od jesieni będzie można zrzucić całą płytę z grą na dysk, podczas gry trzeba będzie mieć dysk w napędzie,cisza zapanuje...:-)
A ktoś z was może wie kiedy będą jakieś obinżki cen xboxa 360. Koledzy mi coś wspominali o niesamowicie niskich cenach. To prawda?
fajne , ale tanie
wrzesień,xbox360 premium z dyskiem 60gb z gwarancją będzie do wzięcia za około 800PLN,raczej poniżej, nie mówię o mediamarkt itp,ale o sklepach z branży konsolowej,cena sugerowana będzie około 199EUR.xbox arcade powinien kosztować około 600PLN
Jeśli uda mi się gdzieś znaleźć wersję z 60 GB dyskiem w cenie do 1000 zł, to może sobie nawet przed końcem tego roku sprawię jako prezent na urodzinki. Choć nadal się zastanawiam czy warto. W końcu i tak prawie wszystkie tytuły z X-pudła - wcześniej, czy później - ukazują się na PC. Już lepiej chyba wziąć PS3. Biblioteka gier o wiele skromniejsza, jednak znacznie więcej produkcji, które na kompie nigdy nie zagoszczą... Tylko cena ciut za wysoka, jak za urządzenie jedynie do gier (wiem, wiem - internet, filmy, muzyka... ale to już mam dzięki kinu domowemu lub pecetowi).
"Jeśli uda mi się gdzieś znaleźć wersję z 60 GB dyskiem w cenie do 1000 zł, to może sobie nawet przed końcem tego roku sprawię jako prezent na urodzinki. Choć nadal się zastanawiam czy warto. W końcu i tak prawie wszystkie tytuły z X-pudła - wcześniej, czy później - ukazują się na PC. Już lepiej chyba wziąć PS3. Biblioteka gier o wiele skromniejsza, jednak znacznie więcej produkcji, które na kompie nigdy nie zagoszczą... Tylko cena ciut za wysoka, jak za urządzenie jedynie do gier (wiem, wiem - internet, filmy, muzyka... ale to już mam dzięki kinu domowemu lub pecetowi)."
do tego starczy np hp poleasingowy za 500 PLN
Co jest kurw... przecież arcade miało kosztować około 450zł premium 680zł a elite troche ponad tysiąc!!!
I kosztuje tyle :) Tylko, że nie w Polsce a w USA :P
www.sklep.psxextreme.pl ma z tego co wiem w piatek wprowadzic do sprzedazy nowy model, cena 949 zl... dobrze ze nie kupilem wersji z 20 gb dyskiem uffff
A czy ten Xbox będzie cichszy?
Cichszy nie będzie.
A co do ceny to cóż oszukali nas, banda złodzieji polskich decydentów.
Ten manewr ma wyprzeć z rynku pirackie wersje sprzętu i nic po za tym.
Z tymi dyskami to microsoft nie fajnie zrobił, bo trzeba kupic oryginalny dysk za kupę kasy, a do ps3 podbinamy zwykłego twardziela z laptopa i po sprawie.
borban małe sprostowanie do ps3 podpinasz klawiaturkę podpinasz mysz masz przeglądarkę www, oglądasz div-x, podpinasz ps3 przez otoczenie siecowe do pc i masz dostęp do wszystkich danych z pc mp3 filmy , fotki itp.
Czy ktoś się orientuje ile będzie kosztować ps3 80GB ?
399euro, po genialnym przeliczniku sony PL wyjdzie jakieś 3 stówki więcej niż na zachodzie, więc 1599zł:D
Kuna nie dość że mamy o wiele niższą stopę rzeciową niż anglicy czy niemcy to nadodatek mamy drożej kuna fak co za kraj.
to dobrze ze go wymieniają ale i tak mam ps3 i go nie kupie