Monitorowanie napraw uszkodzonych X360 za pośrednictwem strony internetowej
Heh, szkoda że nie ma tego w polsce. Mi konsolka też padła... może nie konsola a napęd konsoli. Tak to musze dzwonic a mógłbym poprostu sobie sprawdzić przez internet.
Ale co jak co, trzeba przyznać, że pomysł naprawde ciekawy.
Pozdrawiam.
No niestety czytniki i ich awarie to problem każdej konsoli :(
Swoją drogą to fajny serwis, tylko co mi po tym jak konsolka może leżeć przez miesiąc na magazynie w kolejce, a ja codziennie będę nerwowo sprawdzał czy, aby coś się z tym faktem zmieniło?
Podobny system funkcjonuje w firmach kurierskich i tam sprawdza się świetnie...
lol !!! wypuscili bubla na rynek to teraz trzeba poniesc konsekwencje.(made in china ? :))
DVD w X360 to jakaś kpina! W pierwszym dniu - kupiłem sobie żeby pociąć w forze2 - wypluło komunikat że płyta nie daje sie czytać - read error smthg. Kurde ale mnie zmroziło - w poprzednie konsoli od konkurencji nic takiego nie maiło miejsce przez 4 lata! No nic, mówię sobie, zrobimy jak z każdym wytworem M$, zacisnąłem zęby, wyłączyłem konsolę włączyłem jeszcze raz i poszło. Potem jeszcze raz się zdarzyło ale niezawodny sposób zadziałał ponownie. I gram sobie w przekozacką FM2 do teraz, na razie bez dalszych awarii, ale niesmak pozostał i jak wyjdzie GT5 to iXie pójdzie na półkę.
T_D_i -> racja! z tyłu pisze jak byk: "Made in China".
Pichtowy ,na konsolach sony oraz nintendo rownierz jak i na 80% (jak nie 99 xd) innego sprzetu elektronicznego xD
Nie sądziłem, że tyle tych XBOX'ów 360 się psuje! :-(
Bo aż tyle się ich sprzedało, a każdy sprzęt jest mniej lub bardziej zawodny.
Pamiętacie Sony PS2 vs XBOX - XBOX nie miał szans, sprzedaż była o wiele niższa.
Teraz mamy PS3 x XBOX 360 - XBOX 360 na razie jest faworytem, wystartował rok wcześniej, jest 1000-1500zł tańszy, obecnie jest na niego (sklep game w UK) cała półka gier (około 50-60 tytułów), PS3 - 10 tytułów na krzyż, cena odstrasza (aczkolwiek w US już zrobili obniżkę bo PS3 po prostu nie schodzi).
Nie to, że jestem fanem microsoftu, ale jeżeli Sony czegoś nie zrobi to obawiam się, że PS4 nie ujrzy światła dziennego ;)