Mafia II - moje trzy grosze
na moim PC z wyłączonym physixem gra działała płynnie a na xboxie już nie było tak kolorowo momentami.
No niestety, od premiery Xa i PS3 torchę czasu już minęło. Wraz z upływem czasu będzie pewnie więcej takich "przycinek" i problemów z grafiką :/
"ponoć w Sieci jest gdzieś jakiś hack, który to wyłącza. Nie wiem czy działa, nie sprawdzałem."
Owszem jest, i działa - sprawdzałem :)
hack jest i działa ja trochę szukałem ale na www.megawaarez.eu jest demo i hack ja że demo miałem to ściągnąłem tylko hack i działa idealnie
A ja mimo wszystko polecam zagrać w mafię 1. Ta gra na moje oko nie zestarzała się aż tak bardzo żeby nie mogła cieszyć.
Diplo-->I pewnie kiedyś tak zrobię, tylko muszę gdzieś trochę wolnego czasu kupić ;)
@Diplo - Nie mów mi tylko, że Mafia może nie cieszyć! :P
To naprawdę fenomenalna gra i pokusiłbym się o stwierdzenie, że nie przechodząc jej - nie powinno się grać w Dwójkę :)
Od dziś będę tańczył naokoło ogniska, byle tylko g40st znalazł chwilę wolnego czasu :P
Pozdrawiam!
Zagraj w Mafię, bo wbrew pozorom to nie jest sandbox, tylko liniowy zestaw misji w otwartym mieście, którego w ogóle nie trzeba zwiedzać.